UPDATE/ Femeia DISPĂRUTĂ de acasă şi căutată de poliţie A FOST GĂSITĂ

UPDATE/ Femeia DISPĂRUTĂ de acasă şi căutată de poliţie A FOST GĂSITĂ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE/ Femeia în vârstă de 57 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu, dispărută de acasă şi căutată de poliţie a fost găsită.


Poliţiştii gălăţeni caută o femeie în vârstă de 57 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu, care a plecat de la domiciliu pe data de 18 august şi nu a mai revenit. Femeia, Rozalia Hâncu, este cunoscută cu afecţiuni psihice şi nu este pentru prima dată când dispare de acasă.

La data dispariţiei, Rozalia Hâncu purta o rochie roz, cu bretele, şi era încălţată cu papuci bărbăteşti. Rudele sunt disperate şi susţin că femeia a ieşit din casă pentru a merge la toaletă, dar a plecat din curte şi, deşi s-au sesizat imediat, nu au reuşit să o găsească pe raza comunei.

Rozalia Hâncu a mai plecat şi altă dată de acasă, dar a fost găsită în câmp, în apropierea Siretului. De data aceasta însă parcă a intrat în pământ, motiv pentru care a fost sesizată şi poliţia din localitate.

Persoanele care au văzut-o sau pot da relaţii sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Citit 3353 ori Ultima modificare Vineri, 21 August 2015 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.