Gălăţean ÎNJUNGHIAT în piept, PE O STRADĂ din Galaţi. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă

Gălăţean ÎNJUNGHIAT în piept, PE O STRADĂ din Galaţi. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un gălăţean în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat în piept, în urma unui scandal petrecut, joi noapte, în jurul orei 23,00, pe strada Unirii. Potrivit medicilor care i-au acordat primul ajutor, lama cuţitului i-a pătruns până în apropierea inimii. Chiar dacă muşchiul cardiac nu i-a fost atins, bărbatul a pierdut destul de mult sânge.

“Pacientul se afla în şoc hemoragic. I-a fost acordat primul ajutor, după care a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Galaţi”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

La spital, gălăţeanul a fost internat în secţia Reanimare, unde se află şi în momentul de faţă. Potrivit unor surse, starea sa de sănătate ar fi destul de gravă. Din spusele martorilor, între victimă şi agresor ar fi avut loc o ceartă, începută după ce victima ar fi jignit câţiva copii.

Agresorul a fost găsit de către poliţişti. Acesta va afla ce pedeapsă îl aşteaptă, după ce medicii legişti vor încadra juridic fapta.

Citit 4547 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Septembrie 2015 00:02

1 comentariu

 • postat de uimit
  Sâmbătă, 05 Septembrie 2015 14:50
  5.13.206.***
  Pentru autor: incadrarea juridica nu o face medicul legist ci organul judiciar ( dupa caz organele de cercetare penala ale politiei judiciare sau procurorul). Rugam mai multa atentie la continutul articolelor....
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.