„Viaţa liberă” o trimite pe Anastasia Roşu la mare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Câştigătoarea este aşteptată vineri, 26 iunie, la redacţie pentru a-şi ridica premiul * Pentru gălăţenii care n-au avut şansă în iunie, urmează ediţiile din iulie şi august *

Concursul de vară al ziarului nostru şi-a desemnat ieri, prin tragere la sorţi, primul câştigător din sezonul estival 2009. Doamna Anastasia Roşu, veche prietenă a concursurilor „Vieţii libere”, a fost ieri, pentru prima dată, norocoasă: plicul dumneaei a fost extras, de către un alt cititor, din cele 611 plicuri care au participat, în total, la această primă etapă a concursului nostru.

Câştigătoarea are 57 de ani şi va pleca la Mamaia pe 2 iulie, la Hotelul Aurora, unde are rezervate două locuri, timp de şase nopţi. În plus, dumneaei şi persoana care o va însoţi vor beneficia, fiecare, de bonuri valorice de câte 40 de lei pe zi.

O felicităm pe doamna Roşu şi o aşteptăm la redacţie vineri, 26 iunie, la ora 13,00, pentru a intra în posesia premiului. Celorlalţi participanţi la concursul nostru de vară le urăm succes pentru ediţiile din iulie şi august.

Nu pierdeţi „Viaţa liberă” şi vă puteţi face concediul gratuit în acest an!

Citit 2350 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.