Maradona se judecă la Curtea de Apel Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maradona, Diego Armando Maradona îşi revendică proprietăţile la Galaţi. Dacă vreunui microbist i s-au înmuiat deja genunchi gândindu-se că magicianul fotbalului argentinian se află în oraşul nostru are toate motivele să se potolească. Este vorba despre o potrivire de nume.

Veţi spune că o asemenea potrivire nu e posibilă. Aşa este, nu e posibilă, numai dacă părinţii respectivului s-au gândit ca omul să aibă trei prenume, aceleaşi cu ale fotbalistului argentinian.

Lăsând gluma la o parte, trebuie spus că este vorba despre Băbeanu Diego Armando Maradona, care se află într-un proces, încă din anul 2007, cu societatea SC Chibrituri Com SRL.

Dosarul cu numărul 956/228/2007 are ca obiect revendicarea imobiliară - recurs în suspendare - şi a ajuns de la Ianca la Curtea de Apel Galaţi pe 4 mai anul acesta, iar zilele trecute a avut primul termen. Fiind vorba deocamdată doar despre un prim termen nu putem anticipa care va fi rezultatul procesului şi nu putem şti dacă Maradona va fi consfinţit de către instanţă ca fiind deţinător de proprietăţi imobiliare în România.

Citit 1007 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.