În sfârşit! ORĂŞELUL COPIILOR va fi inaugurat marţi

În sfârşit! ORĂŞELUL COPIILOR va fi inaugurat marţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Aşteptat cu nerăbdare de cei mici şi mari, Orăşelul Copiilor se va redeschide, în sfârşit, marţi, 27 octombrie, la ora 12,00. Era şi timpul, pentru că termenul de realizare a investiţiei a fost deja depăşit. Conform datelor trecute pe panoul de lucrări la data închiderii Orăşelului, parcul trebuia să fie gata pe 16 septembrie 2015.

Pe pagina sa de Facebook, primarul Marius Stan a lansat deja o invitaţie către gălăţeni: "Dragi copii, stimaţi părinţi şi bunici, vă invit pe toţi, mâine (27 octombrie - n.r.), la ora 12,00, să redeschidem împreună Orăşelul Copiilor. V-am pregătit zone de joacă pe categorii de vârstă, cu echipamente şi suprafeţe moderne, alei pentru role sau biciclete, iar iubitorii de tenis au teren cu suprafaţă de zgură".

Reamintim că modernizarea parcului a fost realizată de asocierea SC Lemacons SRL & SC Ischia SRL & SC Servland SRL, care a câştigat licitaţia cu o ofertă de 2.415.603 de lei, la care s-a adăugat un contract de 322.426 de lei pentru suplimentarea suprafeţei antitraumă.

Cei mici nu mai avut răbdare! ORĂŞELUL COPIILOR, ocupat înainte de redeschidere

Citit 3165 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2015 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.