PANICĂ în centrul Galaţiului. O clădire de patrimoniu, cuprinsă de FLĂCĂRI. Care a fost CAUZA

PANICĂ în centrul Galaţiului. O clădire de patrimoniu, cuprinsă de FLĂCĂRI. Care a fost CAUZA
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O clădire de patrimoniu, aflată chiar lângă Universitatea „Dunărea de Jos”, a fost cuprinsă marţi, 27 octombrie, de flăcări. Gălăţenii care locuiesc în apropiere au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri, dar şi un echipaj SMURD.

„Iniţial s-a spus că în clădire se află şi persoane. Pompierii au localizat focarul şi s-a constatat că nu era nimeni în clădire”, ne-a explicat maiorul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Clădirea, cândva sediul dispensarului Universităţii, este lăsată în paragină de mai mulţi ani. Conform vecinilor, clădirea se află în litigiu, fiind revendicată de cineva din Bucureşti. În prezent, în ea locuiau mai mulţi oameni ai străzii. Una dintre persoane chiar a încercat să intre în clădire, deşi i s-a pus în vedere că îşi pune viaţa în pericol. Femeia a fost scoasă cu cătuşe de poliţişti, deoarece a refuzat să părăsească locaţia cuprinsă de fum. Mai mult, respectiva persoană a devenit recalcitrantă şi a adresat cuvinte injurioase la adresa poliţiştilor.

Pompierii au fost nevoiţi de decoperteze acoperişul casei pentru a putea lichida incendiul. „Flăcările au izbucnit la podul casei, cel mai probabil de la o lumânare sau de la un foc aprins de oamenii străzii pentru a se încălzi”, a completat Eugen Chiriţă.

Citit 2645 ori Ultima modificare Marți, 27 Octombrie 2015 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.