UPDATE - Tragedia de la Club COLECTIV/ Încă o VICTIMĂ, la câteva luni de la INCENDIU

UPDATE - Tragedia de la Club COLECTIV/ Încă o VICTIMĂ, la câteva luni de la INCENDIU
Evaluaţi acest articol
(39 voturi)

UPDATE, luni, 14 martie/ Tragedia din Colectiv a mai făcut o victimă. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Petroşani, care a murit luni, 14 martie, la Spitalul Floreasca din Capitală, fiind ultima victimă de la Colectiv internată într-un spital din România. Numărul persoanelor decedate în incendiul din 30 octombrie 2015 a ajuns astfel la 64. PENTRU DETALII, CLICK AICI


UPDATE, marți, 22 decembrie/ Potrivit mediafax.ro, încă o victimă a incendiului produs în 30 octombrie în clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa luni într-un spital din Marea Britanie, numărul persoanelor decedate în această tragedie ajungând astfel la 63. PENTRU DETALII, CLICK AICI


UPDATE, marţi, 15 decembrie/ Bilanţul celor care au murit în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns, marţi, 15 decembrie, la 62, după ce încă o persoană a murit. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 26 de ani, care era internată la Spitalul de Arşi din Capitală, a relatat mediafax.ro. PENTRU DETALII, CLICK AICI


UPDATE, duminică, 13 decembrie/ Bilanţul celor care au murit în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns, duminică, 13 decembrie, la 61, după ce încă o persoană a murit. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 36 de ani, care era internată într-o clinică din Germania, a relatat mediafax.ro. PENTRU DETALII, CLICK AICI


UPDATE, duminică, 22 noiembrie/ Bilanţul celor care au murit în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns, duminică, la 60, după ce încă o persoană a murit. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 19 ani, care era internat într-un spital din Viena, a relatat adevarul.ro. PENTRU DETALII, CLICK AICI


UPDATE, sâmbătă, 21 noiembrie, ora 12,00/ Încă o persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 59. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a relatat mediafax.ro. Acesta s-a stins din viaţă sâmbătă, 21 noiembrie, la Spitalul "Sfântul Ioan" din Capitală, unde era internat, numărându-se printre răniţii aflaţi în stare gravă


UPDATE, vineri, 20 noiembrie, ora 12,00/ Încă o persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 58. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 28 de ani, potrivit mediafax.ro. Tânăra era internată într-o clinică din Germania, unde fusese transferată în urmă cu aproape două săptămâni, de la un spital din Capitală.


UPDATE, joi, 19 noiembrie, ora 16,00/ Încă o persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 57. Este vorba despre o femeie în vârstă de 37 de ani, potrivit tvr.ro. Şapte răniți în incendiul de la clubul Colectiv sunt în continuare în stare critică și alți patru în stare gravă în spitalele bucureștene.


UPDATE, luni, 16 noiembrie, ora 12,30/ Încă o persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 56. Este vorba despre o tânără, în vârstă de 18 ani, din Mizil, judeţul Prahova. Victimă a tragediei din 30 octombrie, a încetat din viaţă luni, 16 noiembrie, la Spitalul "Sfântul Ioan" din Capitală, a relatat mediafax.ro.


UPDATE, vineri, ora 14,30/ O altă persoană rănită în incendiul din Colectiv a murit, fiind a 55-a persoană decedată în urma tragediei de acum două săptămâni. Decesul a avut loc vineri, 13 noiembrie. Este vorba de o pacientă care se afla internată în spitalul din Germania, unde fusese transferată. Printre victime se află şi doi gălăţeni, Valentina Florea şi Bogdan Claudiu Istrate.


UPDATE, joi, ora 17,00/ Încă un rănit grav în urma incendiului din Colectiv a murit. Bilanţul a ajuns la 54 de morţi.


 UPDATE, joi, ora 9,00/ Alte două persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit la Spitalul Floreasca din Capitală. Potrivit unor surse medicale, printre cei doi pacienţi de la Floreasca decedaţi în cursul nopţii este Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, a relatat mediafax.ro.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 26 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, 12 noiembrie, la 53.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 36 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.


UPDATE, miercuri, ora 21,30/ Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din clubul Colectiv, a murit, miercuri, 11 noiembrie, în ziua în care a fost transferat în Franţa de la Spitalul Floreasca din Capitală. El a murit pe aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat înainte de ora 19,30.


UPDATE, miercuri, ora 8,30/ Încă o victimă a incendiului produs în 30 octombrie în clubul Colectiv din Capitală şi-a pierdut viaţa într-un spital din Marea Britanie, numărul persoanelor decedate în această tragedie ajungând astfel la 50.


UPDATE, miercuri, ora 00,00/ O altă persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, marţi seară, 10 noiembrie, într-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferată recent, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 49. Persoana care a decedat era printre cele nouă transferate, duminică noapte, în spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internată în Liverpool.


UPDATE, marţi, ora 10,00/ Unul dintre răniţii în incendiul din clubul Colectiv a murit marţi, într-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 48.

În spitalele din Capitală mai sunt internate, marţi, 76 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 24 în stare critică şi gravă, alţi 30 de pacienţi fiind spitalizaţi în unităţi sanitare din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Austria, Israel, Norvegia, Elveţia şi Germania.


UPDATE, luni, ora 20,00/ Încă o persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit. Decesul a survenit luni seară, 9 noiembrie, la Spitalul de Arşi din Capitală, numărul celor decedaţi în urma acestui incident ajungând la 47. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arşi, Adrian Stănculea, a declarat, pentru mediafax.ro, că este vorba de un bărbat.


UPDATE, luni, ora 11,20/ Jurnalista Teodora Maftei a murit în clinica din Israel unde fusese transferată în urmă cu doar câteva zile. Astfel, bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului de la Club Colectiv a ajuns la 46.


UPDATE, duminică, ora 18,30/ Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminică seară, 8 noiembrie, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia, astfel că bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 45, a relatat mediafax.ro.


UPDATE, duminică, ora 10,30/ Încă o persoană dintre răniții tragediei din Colectiv și-a pierdut viața duminică. Astfel că numărul victimelor a ajuns la 44.


UPDATE, duminică, ora 8,55/ Două persoane care erau internate în stare extrem de gravă au decedat duminică dimineață la Spitalul Floreasca. Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din Club Colectiv a ajuns astfel la 43.

UPDATE, ora 20,50/ În această sâmbătă neagră s-au înregistrat încă două decese în rândul răniţilor în incendiul de la Colectiv. Totalul decedaţilor se ridică acum la 41.

UPDATE, ora 15,10/ Încă o persoană a murit sâmbătă, la Spitalul de Arsuri. Bilanțul total se ridică la 39 de morți.

Alte trei persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, două internate la Spitalul de Arşi, şi una la Spitalul Universitar, au murit sâmbătă, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând astfel la 36.

Unul dintre răniţi se numeşte Ionuţ Maior şi avea 27 de ani, iar soţia acestuia, pestre care a sărit în timpul incendiului încercând să o protejeze, a rămas internată la SUUB. Ceilalţi doi care au decedat sâmbătă dimineaţă erau internaţi la Spitalul de Arşi: Daniel Ciobanu (39 de ani) şi Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani). 

O altă persoană rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, sâmbătă, la Spitalul Floreasca.

Doi dintre cei opt pacienţi răniţi în incendiul din clubul Colectiv care au fost transportaţi, sâmbătă, în Olanda, au decedat, unul în ambulanţă spre spital şi un altul la spitalul din Rotterdam, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.

Astfel, tragedia de la Club Colectiv a curmat până acum viaţa a 38 de persoane, alte câteva zeci fiind în continuare în stare gravă sau critică. 

Citit 10729 ori Ultima modificare Luni, 14 Martie 2016 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.