UPDATE/ IONUŢ PUCHEANU, desemnat CANDIDATUL PSD la PRIMĂRIA Galaţi

UPDATE/ IONUŢ PUCHEANU, desemnat CANDIDATUL PSD la PRIMĂRIA Galaţi
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

PSD Galaţi va merge la alegerile locale din vara anului viitor pe mâna lui Ionuţ Pucheanu, pe care l-a desemnat să candideze la funcţia de primar al municipiului Galaţi. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, desemnarea lui Ionuţ Pucheanu s-a făcut cu unanimitatea voturilor membrilor Biroului Permanent Judeţean al PSD Galaţi.

De ce Pucheanu? "Hotărârea Biroului Permanent al PSD Galaţi se bazează pe noul Cod de conduită al social-democraţilor, desemnând un om tânăr, recent intrat în politică, un om care ar putea moderniza şi dinamiza atât Primăria Galaţiului, cât şi organizaţia de partid. Ionuţ Pucheanu face parte din tânăra generaţie de politicieni, de la care atât votanţii PSD, cât şi societatea civilă au multe aşteptări şi speranţa că aşteptările le vor fi realizate", ne-a declarat Claudiu Brînzan, purtător de cuvânt al PSD Galaţi.

Cine este candidatul

Ionuţ Pucheanu a intrat în politică în anul 2008, în PSD şi este preşedintele organizaţiei municipale a TSD Galaţi. Are 34 de ani, este căsătorit şi este, în prezent, directorul Serviciului Public de salubritate Ecosal. A absolvit Facultatea de Drept la Bucureşti, având şi un masterat în acest domeniu şi a absolvit şi Institutul Diplomatic Român, tot la Bucureşti.

"Onoare şi provocare"

"Este, evident, o mare onoare şi o extraordinar de mare responsabilitate pentru că reprezint cel mai mare partid din România şi de la nivel local. Expectaţiile tuturor cetăţenilor din Galaţi mă obligă să mă ridic la înălţimea aşteptărilor. Este, deci, o mare provocare”, ne-a declarat Ionuţ Pucheanu.

Directorul Ecosal este convins că relaţia cu primarul Marius Stan va rămâne la fel de bună cum este acum şi pe viitor: "Relaţiile interinstituţionale au fost bune până acum, iar din partea mea nu ar trebui să-şi facă probleme, îmi voi duce la îndeplinire la fel de bine rolul dat. Cu siguranţă, voi face totul ca lucrurile să meargă la fel de bine ca până acum, dacă nu mai bine", spune candidatul PSD. Faptul că se află în subordinea unuia dintre principalii candidaţi la Primăria Galaţi nu-l îngrijorează: "Domnul primar are dreptul la al doilea mandat, dar cred că într-o campanie electorală ar trebui să primeze dezbaterea de idei, lucrurile bune realizate, nu jignirile şi lucrurile murdare scoase de sub preş", spune Pucheanu.

Până în prezent, mai ţintesc spre Primăria Galaţiului: actualul primar Marius Stan, liberalul Nicuşor Ciumacenco, PMP-istul Cătălin Cristache şi Constantin Telegan.


PSD Galaţi şi-a desemnat candidatul pentru alegerea viitorului primar al municipiului, la alegerile care vor avea loc în vara anului 2016. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, Biroul Permanent Judeţean al PSD Galaţi, l-a desemnat pe preşedintele TSD Galaţi (Organizaţia Municipală), Ionuţ Pucheanu, să candideze la funcţia de primar al Galaţiului.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 10483 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2015 23:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.