INCONŞTIENŢĂ LA VOLAN/ Prins conducând fără permis şi băut

INCONŞTIENŢĂ LA VOLAN/ Prins conducând fără permis şi băut
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Poliţiştii locali din cadrul echipajului de intervenţie rapidă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Basarabiei, pe sensul de mers spre intersecţia cu strada Traian, se deplasa un autoturism, cu un mers şerpuit, de pe o bandă pe alta. În urma avertizărilor acustice şi sonore ale poliţiştilor locali, şoferul autoturismului a oprit la intersecţia celor două străzi, în dreptul Băii Comunale.

Şoferul a fost identificat ca fiind gălăţeanul I. C., de 43 de ani, care nu a prezentat permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul suspendat. „În timpul legitimării, s-a constatat că bărbatul emană în exces halenă alcoolică. Prin 112, a fost solicitat sprijinul unui echipaj al Poliţiei Rutiere, în vederea testării cu un aparat etilotest a persoanei în cauză, aceasta refuzând atât operaţiunea de testare, cât şi recoltarea de probe biologice, la Spitalul de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, unde a fost condus ulterior”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Două persoane aflate în autoturism, înmatriculat în Franţa, au confirmat faptul că împreună cu numitul I. C. au consumat băuturi alcoolice, circa patru litri de vin, la un bar de pe strada Basarabiei, plecând apoi spre domiciliul conducătorului auto.

Cazul a fost predat lucrătorilor de la Poliţia Rutieră Naţională, în vederea continuării cercetărilor.

Pe parcursul anului 2015, poliţiştii locali au depistat în trafic în jur de 40 de conducători auto cu o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

INCONŞTIENŢĂ! Băut la volan, a accidentat un om şi apoi a fugit (VIDEO)

Citit 2446 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2015 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.