Un ACCIDENT RUTIER mai puţin obişnuit a avut loc la ieşirea din Galaţi
Foto: Foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

Un ACCIDENT RUTIER mai puţin obişnuit a avut loc la ieşirea din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Evenimentul mai puţin obişnuit a avut loc marţi, 26 ianuarie, în jurul orei 6,00, la ieşirea din oraş, în impact fiind implicate două autoturisme şi un autobuz care efectua o cursă convenţie.

Din câte se pare, principalul responsabil a fost un bărbat, în vârstă de 47 de ani, aflat la volanul unui autoturism cu care se deplasa spre ieşirea din oraş. Ajuns în curba de la Tirighina, şoferul nu a redus viteza, deşi carosabilul era acoperit cu zăpadă şi a derapat, intrând pe contrasens. Acolo a întâlnit autobuzul ce venea din sens opus şi pe la care l-a izbit cu suficientă forţă încât să îi spargă geamurile. În urma impactului, patru persoane din autobuz au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă, pentru îngrijiri medicale, dar lor avea să li se alăture, în scurt timp, şi o a cincea victimă, şoferul de 47 de ani care a provocat impactul.

"După ce a lovit autobuzul, autoturismul condus de acesta a revenit pe sensul iniţial de mers. Conducătorul auto a oprit, a coborât din maşină şi a traversat neregulamentar pentru a ajunge la autobuz. În acel moment, a fost lovit de un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 30 de ani", a precizat Aurelian Ropotan, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

Cei trei şoferi implicaţi au fost testaţi cu etilotestul, rezultatele fiind negative. Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească circumstanţele în care s-au produs cele două evenimente.

Citit 6902 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.