AȚI VĂZUT-O? O adolescentă din Galaţi este dată DISPĂRUTĂ

AȚI VĂZUT-O? O adolescentă din Galaţi este dată DISPĂRUTĂ
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O adolescentă din Galaţi este căutată de aproape o lună de părinţi, după ce a plecat de acasă şi nu le-a mai dat niciun semn de viaţă. Ştefania Florentina Brumă, de 17 ani, cunoscută sub numele de "Gaga", a părăsit casa părintească pe 26 ianuarie, ea fiind dată dispărută trei zile mai târziu, când tatăl ei a mers la poliţie.

Oamenii legii au făcut verificări care, până la acest moment, au rămas fără rezultat, aşa că apelează la publicul ce poate oferi orice informaţie ultilă pentru găsirea fetei.

"Gaga" are 1,65 metri înălţime, circa 68 de kilograme, este corpolentă, cu părul negru, lung, ochii negri, are gura mijlocie şi faţă ovală. Când a plecat de acasă era îmbrăcată cu o geacă din fâş de culoare gri, colanţi negri şi era încălţată cu cizmuliţe negre.

Părinţii susţin că adolescenta avea la ea buletinul şi telefonul mobil.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea adolescentei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 7528 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2016 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.