Sala mare a Palatului Navigaţiei devine club pentru pensionari

Sala mare a Palatului Navigaţiei devine club pentru pensionari
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sala mare a Palatului Navigaţiei se va transforma într-un… club al pensionarilor, unde aceştia vor putea să bea o cafea, citi un ziar sau pur şi simplu să se întâlnească cu prietenii, a declarat Mihai Ochialbescu, directorul general al APDM Galaţi.

„Această sală stă de ani de zile nefolosită, încă dinainte de anii 90. Ea a fost renovată, s-a încercat deschiderea aici a unor spaţii expoziţionale sau organizarea de alte evenimente, însă din păcate lucrurile nu prea au mers. Şi ar fi păcat ca sala să rămână nefolosită”.

„Şi pentru că există foarte mulţi pensionari care, într-un fel sau altul, au avut o legătură cu Dunărea,  ne-am gândit să transformăm această sală într-un loc de întâlnire pentru ei. Dar asta nu numai pentru pensionarii din zona navigaţiei sau porturilor, ci pentru toţi pensionarii gălăţeni”, a declarat Mihai Ochialbescu.

Acesta a precizat că a avut o serie de discuţii inclusiv cu Primăria Galaţi pentru a identifica, în comun, posibilităţile de amenajare a  spaţiului.  Nu a fost avansată o dată precisă pentru deschiderea acestui club, însă Ochialbescu a precizat că se doreşte punerea în practică a ideii „în cât mai scurt timp”.

Citit 1056 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.