CUM şi UNDE ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi

CUM şi UNDE ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Concert latino cu trupa Mandinga

Trupa Mandinga va concerta vineri, 8 aprilie, începând cu ora 21,00, în restaurant Teatris. Mandinga înseamnă latino cu influenţe de folclor balcanic. Această amprentă aduce ineditul trupei şi unicitatea sa. Mandinga activează din decembrie 2002 şi a concertat pe toate scenele importante din România şi nu numai. Formaţia a câştigat Selecţia Naţională 2012 la Eurovision cu piesa „Zaleilah” şi a reprezentat România, ocupând locul 12. Dacă doriţi să ascultaţi hituri ca „Soarele meu”, „Sufletul Zâmbea”, „Doar cu tine” sau „Visez” trebuie să scoateţi din buzunar 65 de lei.

Formaţii din peste zece oraşe, la Festivalul de dans

Cea de-a treia ediţie a Festivalului de dans „Feeria Dansului” vine cu noi momente artistice impresionante. Centrul Cultural „Dunărea de Jos” organizează evenimentul sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 12,00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, pentru a marca Ziua Internaţională a Dansului. Vor participa 18 formaţii artistice atât din Galaţi, cât şi din Focşani, Râmnicu Sărat, Constanţa, Olteniţa, Bârlad şi Adjud. Totodată, în jur de 300 de copii şi tineri participanţi vor primi trofee pentru activitatea lor în domeniul dansului. Intrarea la festival este gratuită.

Stand-up comedy

Comedianţii Teo, Vio şi Sorin vin duminică, 10 aprilie, începând cu ora 18,00, să vă ofere un de weekend amuzant. Actorii vor întreţine publicul cu poante şi scenarii haioase. Ei sunt comedianţii care au lansat fenomenul stand up comedy în România. Teo şi-a făcut intrarea în televiziune în 2009 cu o emisiune săptămânală numită „După bloguri”, iar în prezent este scenarist şi moderator la seria de divertisment online „Nimic Nou”. Vio a început să facă stand-up comedy în 2004 la Cafe Deko. A făcut parte din distribuţia lungmetrajului WebSiteStory, debutul regizoral al lui Dan Chişu. Din 2009, a deschis Clubul 99, împreună cu Teo şi Costel, cel mai bine cotat club de stand-up comedy. Sorin e născut în Bihor şi a început cariera de comediant la Brigada 2 pe 3. A trecut şi pe la Trupa Aristocraţii, iar în prezent îşi împarte cu greu timpul între toate scenele şi locaţiile de stand-up din România. Preţul unui bilet este de 35 de lei.

Tot duminică, începând cu ora 20,00, trupa de stand-up comedy CNP vă aşteaptă, în Summer Time, la o seară care va aşterne doar zâmbete pe chipuri. Numele trupei este format din iniţialele celor trei comedianţi: Cristi Priză, Tibi Neuronul şi Radu Pietranu. Preţul unui bilet este de 35 de lei.

 

Citit 2937 ori Ultima modificare Joi, 07 Aprilie 2016 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.