Gălăţeni RĂNIȚI pe străzi în mai puţin de 24 de ore
Foto: Sursa foto: GSDG

Gălăţeni RĂNIȚI pe străzi în mai puţin de 24 de ore
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un eveniment s-a produs la intersecţia străzilor Movilei şi Poşta Veche, iar un altul, pe Centura Galaţiului


Neatenţia şoferilor sau imprudenţa pietonilor s-au soldat, în prima zi a acestei săptămâni cu cinci accidente rutiere, în care şase persoane au fost rănite.

Unul dintre evenimente, soldat cu avarierea a trei maşini şi rănirea a două persoane a avut loc într-o intersecţie "celebră" din Galaţi pentru numărul mare de accidente produse pe fondul neacordării de prioritate. De data aceasta, cel vinovat de coliziune a fost un tânăr de 26 de ani din Galaţi, care îşi conducea maşina pe strada Poşta Veche. Ajuns la intersecţia cu Movilei, nu a oprit la "STOP" şi a lovit o altă maşină, condusă de un bărbat de 36 de ani, autoturismul acestuia din urmă acroşând un altul, la volanul căruia se afla un gălăţean de 54 de ani. În urma impactului, şoferul celei de-a treia maşini şi un adolescent de 16 ani, care se afla alături de el, au fost răniţi şi au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale.

Tot neatenţia, dar şi graba, au făcut ca pe Centură să se producă un alt accident în care victimă a fost un tânăr în vârstă de 19 ani, din Smârdan. Maşina condusă de acesta pe banda a doua a şoselei a fost lovită de o alta, la volanul căreia se afla un alt tânăr de 19 ani, şi care a schimbat brusc direcţia de mers de pe banda unu. În urma impactului, tânărul din Smârdan a suferit mai multe răni pentru care are nevoie de îngrijiri medicale. Cel de-al treilea accident rutier în care a fost rănit un conducător de vehicule a avut loc la Matca, nefericitul fiind un bărbat de 42 de ani, care se plimba cu motoscuterul pe o stradă din comună, În faţa unei gospodării, a pierdut direcţia şi a pătruns pe acostament, unde era parcată o maşină. Ciocnirea cu autoturismul i-a provocat mopedistului mai multe leziuni, fiind necesară transportarea sa la spital.

Pietoni acroşaţi de maşini

Traversarea devine o chestiune riscantă, mai ales când pietonul nu se asigură, mizând pe faptul că strada este slab circulată. Au păţit-o un gălăţean de 58 de ani şi un băieţel de numai 3 ani, ale căror drumuri s-au intersectat, nefericit, cu ale unor maşini. Bărbatul a fost lovit unde un autoturism pe o alee, şoferul maşinii neobservându-l pe pieton că traversa chiar în momentul când el făcea manevre de mers înapoi. Copilul de 3 ani, nesupravegheat, a fost accidentat pe strada Laminoriştilor, pentru că a traversat în fugă, iar şoferul de 45 de ani al unei maşini care trecea prin zonă în acel moment nu a mai avut timp să îl evite. Copilul a ajuns la spital. În toate cele cinci cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1642 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2016 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.