UPDATE/ Ce decizie au luat procurorii în privinţa luptătorului acuzat de viol

UPDATE/ Ce decizie au luat procurorii în privinţa luptătorului acuzat de viol
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Acuzat că ar fi sechestrat, violat şi tâlhărit o tânără care făcea autostopul, luptătorul Tolea Ciumac va fi cercetat în stare de libertate, asta după ce a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti.

Potrivit Mediafax, Tolea Ciumac a fost dus sâmbătă, 16 iulie, în stare de reţinere, de către poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, în faţa unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, acesta din urmă luând decizia ca bărbatul să fie plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

În faţa jurnaliştilor Antena Stars, Tolea Ciumac a respins acuzaţiile: „Nu vă mai gândiţi la chestii d-astea că niciodată n-am să fiu violator. Aşa a zis ea? Eu bani am, nu cred că aş avea nevoie de 400 de lei. De violat, cred că am mai multe opţiuni. De ce aş viola-o tocmai p-aia? Sechestrare? Dacă o sechestram nu mai fugea. Eu cred că o fată de 50 de kilograme sigur nu fuge. Acum mă gândesc la meciul de diseară şi la meciul cu nevastă-mea. E o neînţelegere şi îmi pare rău că s-a întâmplat aşa", a mărturisit Tolea Ciumac.

Reamintim că Tolea Ciumac este acuzat că ar fi luat cu maşina o tânără care făcea autostopul pe DN1, ar fi blocat uşile autoturismului, şi ar fi dus-o în Pădurea Băneasa unde a supus-o la perversiuni sexuale, sub ameninţarea unui briceag. Tolea Ciumac i-ar fi luat şi suma de 400 de lei din geantă, iar apoi femeia ar fi reuşit să fugă.


Un celebru luptător, REŢINUT pentru viol şi tâlhărie

"În cursul zilei de ieri, polițiștii ilfoveni au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și tâlhărie. La data de 15 iulie, ora 16,05, o persoană sex feminin a sesizat prin 112 faptul că a fost violată și tâlhărită de un bărbat de 42 de ani, într-o pădure din apropierea orașului Otopeni. Imediat polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări a fost identificat cel în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Se pare că Tolea Ciumac ar fi luat cu maşina o tânără care făcea autostopul pe DN1, ar fi blocat uşile autoturismului, şi ar fi dus-o în Pădurea Băneasa. Aici, femeia ar fi fost supusă la perversiuni sexuale, sub ameninţarea unui briceag. Tolea Ciumac i-ar fi luat şi suma de 400 de lei din geantă, iar apoi femeia ar fi reuşit să fugă.

Luptătorul a fost găsit de polițiști de acasă și la secție ar fi recunoscut o parte din fapte.

Pe numele lui s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, viol și tâlhărie. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar astazi va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, precizează România TV.

Se pare că nu este prima dată când asupra lui Tolea Ciumac planează acuzaţii de viol. Şi fosta lui soţie, Magda Ciumac, l-a acuzat de agresiune. 

Citit 3858 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iulie 2016 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.