AVARIE CET/ Apa caldă, SISTATĂ în TREI CARTIERE

AVARIE CET/ Apa caldă, SISTATĂ în TREI CARTIERE
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Gălăţenii care locuiesc în cartierele Mazepa I, Mazepa II şi Centru rămân fără apă caldă menajeră din cauza unei avarii care s-a produs la o magistrală a Electrocentrale, de pe strada Brăilei. O veste extrem de proastă pentru cei racordaţi la sistemul centralizat de termoficare. Asta pentru că oamenii, pe lângă faptul că sunt obligaţi să îndure temperaturi destul de scăzute în apartamente, întrucât nu primesc căldură, sunt nevoiţi să renunţe acum şi la duşurile calde, care-i mai ajutau să scape de frigul din oase.

Ion Stanciu, şef Serviciu Mentenanţă din cadrul Electrocentrale (CET), ne-a declarat că, în prezent, se lucrează la remedierea defecţiunilor tehnice, însă nu a putut da asigurări că instalaţia va putea fi pusă în funcţiune în cursul acestei zile. În cazul în care reprezentanţii societăţii nu vor reuşi să elimine avaria până diseară, furnizarea de apă caldă va fi reluată în cursul zilei de mâine.

Reprezentanţii Calorgal ne-au declarat că, în cel mult două ore, punctele termice care deservesc cele trei cartiere vor fi închise. „Confirmăm această situaţie. Cel târziu în următoare două ore vom închide instalaţiile conectate la magistrala CET. În paralel, notificăm asociaţiile de proprietari despre acest eveniment. Aşteptăm ca CET să rezolve cu operativitate problema cu care se confruntă”, ne-a declarat Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Calorgal.

Vom reveni cu amănunte.

 

Citit 3294 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2016 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.