Practic Electrocasnice acum și în Galați!

Practic Electrocasnice acum și în Galați!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Rețeaua de magazine Practic Electrocasnice e prezentă acum și în Galați, cu un nou magazin pe str. Brăilei nr. 232! Magazinul își deschide porțile chiar în prag de Black Friday cu mega oferte la toată gama de produse electronice și electrocasnice, în funcție de nevoile fiecărui client, în funcție de buget și de preferințe.

Magazinul Practic Electrocasnice își așteaptă clienții începând de astăzi, 17 noiembrie!

De ce Practic Electrocasnice în Galați? „Suntem un lanț de magazine în plină ascensiune. În ultimul an am deschis 9 magazine, 10 împreună cu cel din Galați și nu ne oprim aici. Am deschis aceste magazine dovedind că românii au încredere în noi atunci când vine vorba de electronice și electrocasnice. Promovăm branduri renumite cu care colaborăm de ani de zile. Prin produsele pe care le avem la comercializare acoperim gama cea mai bună de electrocasnice, lucrând continuu pentru confortul locuinței dumneavoastră. Va fi un magazin de succes nu doar pentru că oferim un produs la un anumit preț, ci și datorită faptului că avem o echipă de profesioniști, și mă mândresc cu asta. Va fi un magazin de succes datorită parteneriatului pe care-l avem cu unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața aceasta, Marelvi, unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de produse electrocasnice și IT din România. Forța acestui magazin e dată de Marelvi Electrocasnice și suntem onorați că facem parte din această familie”, a subliniat Gabriel Harja, directorul general al rețelei Practic Electrocasnice.

Magazinul este deschis de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00, iar sâmbăta între orele 9:00 și 14:00. Practic Electrocasnice este un jucător important al pieței românești de retail, având o rețea națională de 20 magazine, în orașe strategice din România. Vă puteți baza pe sprijinul lor când doriți să achiziționați un produs, deoarece oferă consultanță, iar experiența în domeniu le permite să garanteze păreri pertinente și obiective. Nu trebuie să vă faceți griji dacă volumul produsului este prea mare, asigură transportul gratuit în cele mai sigure condiții. De asemenea, dacă vă doriți un produs și nu vi-l permiteți luna aceasta, s-au gândit la acest aspect și vin cu posibilitatea de a achiziționa produsele în rate.

Magazinul prezintă o linie reprezentativă de produse electrocasnice ale celor mai consacrate branduri: Arctic, Ariston, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Franke, Gorenje, Grundig, Hansa, Hotpoint, Indesit, LG, Liebherr, Miele, Philips, Rowenta, Samsung, Serreno, Sony, Tefal, Whirlpool, Zelmer, care răspund nevoilor și gusturilor variate ale consumatorului român.

Vizitați magazinul Practic Electrocasnice situat în Strada Brăilei, nr. 232 în cartierul Micro 19 sau vizitați site-ul Practic Electrocasnice pentru a vedea ofertele de deschidere!

Pentru noutăți și alte surprize, sunt de găsit și pe Facebook: www.facebook.com/practicelectrocasniceoficial

(P)

Citit 13685 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2016 15:29