Conferința ”Blog Me Up”

Conferința ”Blog Me Up”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conferința „Blog Me Up”

8 decembrie 2016, ora 15.30 | Restaurant Flow

 

Open Hub organizează o nouă conferință adresată comunității IT: Blog Me UP - un eveniment la care publicul va afla ce reprezintă blogurile în mediul online, cum se creează și se întrețin, cum se promovează și care sunt oportunitățile oferite de acestea. Participanții vor accesa toate aceste informații, precum și multe alte sfaturi extrem de utile din prezentarile a cinci speakeri cu experiență în domeniu:

 

Gabriel Ursan -  Blog. Pasiune și câstiguri.

Victoria Giorgiana  - The dark side of blogging        

Catalina Soare -  Relația dintre bloggeri și o agenție de PR 

Simona Andrei -  Gramatica imaginii - elemente de compoziție și mesaj vizual           

Bogdan Pană -  Atelier de blogging. How it's made.

 

„De-a lungul ultimilor 14 ani, blogging-ul a evoluat și a inspirat oameni, conturându-se într-un fenomen web divers și creativ. Bloggerii au devenit adevăraţi lideri de opinie care influenţează prin postările lor diferite industrii și retail-uri la nivel global. Reţelele de socializare s-au transformat in interfețe pentru acest gen de comunicare, iar brand-urile apelează la bloggeri în campaniile lor de marketing şi comunicare. Putem spune cu ușurință că blogging-ul este acum unul dintre cele mai populare forme de comunicare onine.”  (Bogdan PANĂ – Președinte OpenHub).

Evenimentul va avea loc la Galați, restaurantul Flow, în data de 8 decembrie, ora 15.30, iar confirmarea interesului de participare pentru conferința Blog Me UP poate fi făcută pe adresa www.openhub.ro în mod gratuit, în limita locurilor disponibile.

 

Persoana de contact:

Bogdan PANĂ - Președinte Open HUB

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | www.openhub.ro

Citit 2639 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2016 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.