A început numărătoarea inversă | Se montează scena pentru spectacolul în aer liber de REVELION
Foto: Foto ”Viața liberă”, Anca Melinte

A început numărătoarea inversă | Se montează scena pentru spectacolul în aer liber de REVELION
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Organizatorii spectacolului în aer liber, din noaptea dintre ani, au început deja, în această după-amiază, montarea scenei pe care vor concerta trupa Distinto (de la ora 22,00) şi Smiley & Band (de la ora 23,00). Scena este amplasată pe esplanada Sălii Sporturilor, cu faţa spre strada Brăilei.

Pe lângă Distinto şi Smiley cu bandul său, atmosfera va fi animată, aşa cum se cuvine, de un DJ.

„La miezul nopții vom ciocni o cupă de șampanie și ne vom bucura împreună de un superb foc de artificii!”, promite, într-o postare pe Facebook, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Spectacolul pirotehnic va dura aproximativ 20 de minute, va fi sincronizat cu un fond muzical special pregătit, şi cu siguranţă merită să fie privit.

Reamintim, evenimentul Revelion 2017 este organizat SC Reve Concept Exclusif SRL, care a câştigat procedura proprie simplificată organizată de Primăria municipiului Galaţi cu o ofertă financiară de 310.050 de lei fără TVA.


Smiley şi trupa Distinto concertează de REVELION | Gălăţenilor li se pregătesc două concerte şi un foc de artificii, pentru petrecerea de pe esplanada Sălii Sporturilor. Primăria a anunţat că Distinto şi Smiley vor concerta la Galaţi, de Revelion. Trupa de pop-operă va susţine un concert de la ora 22,00, iar Smiley şi Bandul său vor face spectacol de la ora 23,00.

Cine este Distinto

Distinto este prima trupă de pop-operă înfiinţată în România, iar în luna aprilie a anului viitor împlineşte zece ani de când a fost lansată pe piaţă. În iulie 2008, trupa, formată din Octavian Dobrotă, Marius Olteanu şi Mihai Radu, a cântat în deschiderea concertelor lui Julio Iglesias de la Cluj şi Iaşi.

În cei aproape zece ani de existenţă, Distinto avut numeroase apariţii şi colaborări cu artişti de renume, atât pe piaţa românească, cât şi pe cea internaţională (sopranele Felicia Filip, Daniela Vlădescu, Ianna Novac, celebrii interpreţi Francesco Napoli şi Adrian Romcescu, dar şi Nicola şi Anna Lesko.

Smiley - un artist în vogă de ani buni

Smiley este unul dintre cei mai de succes artişti din ţară, apreciat de publicul de toate vârstele, care se menţine, de ani buni, pe primele locuri ale topurilor de muzică româneşti.

Smiley nu este doar solist, ci şi producător (are propria casă de producţie - HaHaHa Production) şi compozitor. Cântăreţul este coprezentator al emisiunii „Românii au talent” şi unul dintre cei patru juraţi de la „Vocea României”.

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983, la Piteşti. A devenit cunoscut în 2001, atunci când CRBL avea să-i propună să facă parte din trupa Simplu, după ce iniţial încercase să obţină un loc în formaţia Akcent. A lansat cinci albume cu trupa Simplu, fiecare premiat cu discul de aur. În 2008, Smiley lansează primul album solo, „În lipsa mea”, premiat cu discul de aur şi cu titlul de „Cel mai bun album” la premiile Romanian Music Awards. Primul extras single de pe album, „În lipsa mea” a fost declarat „Cel mai bun cântec” şi i-a adus lui Smiley titlul de „Cel mai bun artist solo al anului”. Cu toate că muzica îi răpeşte cea mai mare parte din timp, Smiley are şi alte preocupări. Prezintă două emisiuni de televiziune de mare succes, „Vocea României” şi „Românii au Talent”, şi a jucat în două filme, „Un pas înainte” şi "Un film simplu".

Citit 10336 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Decembrie 2016 13:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.