Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Galaţi, vineri, 30 decembrie, este ultima zi în care contribuabilii îşi pot achita taxele şi impozitele locale aferente anului 2016, cu scutire de la majorările aplicate pentru sumele restante.

Activitatea cu publicul a Direcţiei Generale Impozite, Taxe şi alte Venituri Locale se va desfăşura între orele 8,30 – 10,00, în cele trei centre din municipiul Galaţi: strada Domnească, bloc L, parter, strada Henri Coandă, bloc J5, parter şi strada Brăilei nr. 232, bloc E4, parter.

„Pentru a evita aglomeraţia la ghişee, contribuabilii pot efectua plăţi on-line a obligaţiilor fiscale, pe platforma ghişeul.ro. Cetăţenii pot intra în posesia ID-ului şi parolei alocate, prin intermediul poştei electronice. Se trimit la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., o cerere şi copia actului de identitate al titularului de rol fiscal, scanate şi ataşate”, precizează Primăria.

Citit 1712 ori Ultima modificare Joi, 29 Decembrie 2016 17:04

1 comentariu

  • postat de Sorin Joi, 29 Decembrie 2016 23:06 5.13.145.*** Link la comentariu
    0
    0

    Pai si de ce am primit acum vreo 2 luni somatie de plata a impozitului pt. locuinta? Ca daca nu-l achit ma executa silit. Cand m-am dus la ei mi-au spus ca trebuia sa achit pana la sfarsitul lunii septembrie. Eu platind in octombrie, ei au trimis somatie desi era platit. In plus, m-au pus sa achit o taxa pt. ca au facut somatia de executare silita.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.