Pompierii și paramedicii gălățeni, la datorie de REVELION | Cum să evitaţi pericolele folosirii materialelor pirotehnice

Pompierii și paramedicii gălățeni, la datorie de REVELION | Cum să evitaţi pericolele folosirii materialelor pirotehnice
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste o sută de pompieri și paramedici din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi, vor fi, zilnic, la datorie în perioada minivacanţei de Revelion, pregătiți să intervină pentru salvarea vieţii cetățenilor, bunurilor acestora şi urgențe medicale, ne asigură purtătorul de cuvânt al ISU, locotenent colonel Eugen Chiriţă.

Pentru prevenirea incidentelor ce pot fi generate de utilizarea necorespunzătoare a materialelor pirotehnice, ISU Galați vă reaminteşte să respectați cu stricteţe instrucţiunile producătorului la utilizarea materialelor pirotehnice.

De asemenea, verificați, înainte de folosirea materialelor pirotehnice, integritatea ambalajului, iar în situaţia în care acesta a fost deteriorat, evitați utilizarea produsului!

Limitați accesul copiilor la materialele pirotehnice! Chiar dacă prezintă un nivel de risc foarte scăzut, ele pot genera efecte nedorite sau chiar tragice.

Evitați uscarea materialelor pirotehnice, aruncarea în foc sau în mijloacele destinate încălzirii.

Evitați reaprinderea produselor nefuncționale sau care au rămas cu materia explozivă activă.

Vă dorim un Revelion fără incidente!

Citit 1093 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Decembrie 2016 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.