Electrica: Cartierul Arcaşilor şi cinci localităţi din Galaţi, fără curent sau alimentate parţial

Electrica: Cartierul Arcaşilor şi cinci localităţi din Galaţi, fără curent sau alimentate parţial
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

 Vineri, la ora 12,00, cartierul Arcaşilor din Galaţi era nealimentat cu energie electrică, iar alte cinci localităţi erau alimentate parţial: Sat Costi, Şiviţa, Tătarca, Ijdileni şi Frumuşiţa, informează un comunicat remis de SDEE Muntenia Nord. Cea mai gravă situaţie din punct de vedere se înregistrase în comuna Iveşti, comună care, la ora 8,00, rămăsese în totalitate fără curent electric. Pe lista comunicată de Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă apăreau, la ora 12,00, şi 250 de abonaţi din Iveşti care încă nu aveau curent. Sucursala Galaţi avea cinci echipe pe teren, care acţionau pentru remedierea defecţiunilor. 

Cea mai gravă situaţie de pe raza de acoperire a SDEE Muntenia Nord s-a înregistrat în judeţul Brăila, unde 50 de localităţi erau fără curent, la ora 12,00. Printre acestea se numără Salcia  Tudor,  Cuza  Vodă,  Mihail Kogălniceanu, Olăneasa, Corbu Vechi, Căldăruşa, Ţepes Voda, Movila Miresii, Gemenele. 39 de echipe ale SDEE Muntenia Nord – sucursala Brăila şi AISE Brăila sunt pe teren la această oră, informează comunicatul.

În judeţul Buzău, la ora 12,00, patru comune erau alimentate parţial cu energie electrică: Padina, Râmnicelu, Puieşti, Merei. 15 echipe Electrica lucrează la remedierea avariilor.

„Intervenţiile  echipelor  SDEE  Muntenia  Nord  vor  continua  până  la alimentarea integrală a zonelor afectate. Menţionam că activitatea echipelor de intervenţie este mult îngreunată din  cauza drumurilor  inaccesibile (cod roşu pentru judeţele din zona de sud-est a ţării)”, se mai afirmă în comunicatul SDEE Muntenia Nord.

 

Citit 6672 ori Ultima modificare Vineri, 06 Ianuarie 2017 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.