ATAC | Deputatul Bacalbaşa i-a făcut "impotenţi" şi "voaiorişti" pe parlamentarii USR

ATAC | Deputatul Bacalbaşa i-a făcut "impotenţi" şi "voaiorişti" pe parlamentarii USR
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Deputatul PSD de Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, i-a apostrofat şi jignit pe parlamentarii USR pentru gestul lor de a boicota, cu un protest, conferinţa de presă susţinute de ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

Scena a fost transmisă în direct de postul de televiziune Digi24. Aleşii USR l-au înconjurat pe ministrul aflat în plină declaraţie, purtând în mâini foi de hârtie pe care scria mare „Ruşine!”. Deranjat, ministrul s-a oprit şi a părăsit pupitrul de la care făcea declaraţii, cu toate că USR-iştii l-au îndemnat: „Nu plecaţi! Continuaţi! Vă rugăm, fiţi curajos până la capăt! Aţi făcut justiţie până la capăt pentru corupţii PSD”.

Replica furioasă pentru conferinţa de presă întreruptă a venit din partea dr. Nicolae Dobrovici Bacalbaşa, care se afla pe holul Parlamentului. Fostul preşedinte al judeţului Galaţi i-a numit pe colegii de la USR "impotenţi politic": "Este un act de impotenţă - nu sexuală - politică a unor voaiorişti care, în lipsa unor mecanisme naturale de manifestare a voinţei acestui popor, caută să producă scandal. Nişte impotenţi care nu respectă o cărticică numită Constituţia. Vai de capul lor, să vedem la ce mai dau foc”, a tunat Bacalbaşa.

Întrebat de un reporter dacă se referă la PSD, deputatul s-a enervat şi l-a acuzat pe jurnalist că are "o deficiență intelectuală sau acustică", apoi a întors spatele presei şi a plecat.

Citit 10872 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Februarie 2017 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.