MESAJUL JANDARMILOR pentru MANIFESTANȚII gălățeni | Ce le transmit forțele de ordine protestatarilor

MESAJUL JANDARMILOR pentru MANIFESTANȚII gălățeni | Ce le transmit forțele de ordine protestatarilor
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Într-un mesaj postat pe Facebook, în urmă cu puțin timp, Jandarmeria Galați le mulțumește celor peste 3.500 de gălățeni care au ieșit, aseară, în stradă pentru modul în care s-au comportat în cele peste cinci ore dedicate manifestației. Forțele de ordine au ținut totodată să le mulțumească oamenilor pentru că au înțeles că rolul jandarmilor este de a-i proteja și fac apel la gălățeni să rămână la fel de pașnici.

Iată mesajul adresat gălățenilor:

Aseară, 1 februarie am asigurat măsurile de ordine publică la protestul din Galaţi, desfăşurat în faţa Prefecturii şi pe traseul de deplasare, între Prefectura Galaţi – Inel de Rocadă – Prefectură.

Pe această cale, #MULŢUMIM participanţilor pentru că au înţeles mesajul Jandarmeriei Galaţi şi au dat un caracter paşnic protestului!

#MULŢUMIM pentru că ati fost receptivi la recomandările forţelor de ordine!

#MULŢUMIM pentru că aţi înţeles că rolul nostru este de a vă proteja de eventualele incidente.

#Jandarmeria Galaţi reiterează că: libertatea de întrunire este un drept fundamental, prevăzut de Constituţie, atât timp cât se desfăşoară în mod paşnic. Facem un apel către toţi cei care au ales să se exprime în spaţiul public, să o facă în mod paşnic, cu respectarea legii”.

Un nou protest este anunțat pentru astăzi, 2 februarie - CLICK AICI PENTRU DETALII

Citit 20001 ori Ultima modificare Joi, 02 Februarie 2017 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.