Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
2 comentarii


UPDATE, ora 17,00 Circulaţia rămâne blocată pe strada Gheorghe Doja

Reprezentanţii Apă Canal ne-au informat că magistrala avariată a fost reparată, iar la această oră se lucrează pentru "punerea în siguranţă a conductei". Cornelia Arnăutu, purtătorul de cuvânt al societăţii, ne-a declarat că Apă Canal a mobilizat echipe suplimentare care să intervină în următoarele ore, întrucât lucrările pentru punerea în funcţiune a instalaţiei vor continua şi la noapte. Reprezentanţii societăţii spun că dimineaţă traficul nu va mai fi blocat în zonă, iar atunci când echipele de muncitori îşi vor termina treaba vor fi înştiinţaţi atât reprezentanţii Poliţiei, cât şi cei ai Transurb.

---------------------------------------------

UPDATE, ora 12,30 Traficul autobuzelor care circulă pe traseul nr. 24 a fost de asemenea deviat. Potrivit directorului Transurb, Genica Totolici, care ne-a declarat că Apă Canal nu a informat nici măcar operatorul de transport public local cu privire la suspendarea circulaţiei, autobuzele sunt deviate pe strada Crizantemelor.

---------------------------------------------------------

O avarie produsă la o magistrală de mari dimensiuni a Apă Canal a dat peste cap circulaţia rutieră din oraş. În acest moment, traficul este blocat pe strada Gheorghe Doja, pe segmentul cuprins între bulevardul George Coşbuc şi strada Bucureştii Noi. Pentru că nicio autoritate nu a avut grijă să anunţe că circulaţia este blocată în zonă, şoferii gălăţeni au făcut cale întoarsă  şi nu puţine au fost ambuteiajele în trafic.

Mai mult, pe site-ul Apă Canal, la ora 10,55, nu fusese postat nici un anunţ cu privire la lucrările executate la intersecţia bulevardului Coşbuc cu strada Ghe. Doja şi la impactul acestora asupra circulaţiei, în condiţiile în care zona este intens circulată.

„Este vorba despre o avarie care a apărut la o magistrală mare a Apă Canal, pe care am descoperit-o duminică seară. Nu întrerupem alimentarea cu apă pentru că nu vrem să afectăm populaţia. Dacă nu opream traficul şi deviam circulaţia, nu puteam lucra. Încercăm să remediem în presiune, căci dacă am fi oprit, ar fi însemnat să sistăm furnizarea de apă rece pentru foarte mulţi consumatori”, ne-a declarat Cornelia Arnăutu, purtătorul de cuvânt al Apă Canal.

Aşadar, evitaţi intersecţia amintită şi încercaţi să alegeţi un alt traseu de legătură între Coşbuc şi Siderurgiştilor.

Citit 8638 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2017 19:55

2 comentarii

 • postat de x Luni, 27 Februarie 2017 23:30 73.221.57.*** Link la comentariu
  1
  0

  Cei de la primarie nu mai trebuie sa anunte nimic.
  N-au niciun motiv sa-si imbunatateasca servirea pentru populatie, deoarece s-a votat bugetul salarial, care e consistent mai mare decat in 2016.

  Raportează
 • postat de Pandele Luni, 27 Februarie 2017 14:47 81.12.149.*** Link la comentariu
  3
  10

  Oare când ne vine mintea la cap şi o să lucrăm şi noi nemţeşte şi nu pe repede-înainte?
  Nu ne-am săturat să peticim într-una conductele de apă?
  APĂ CANAL ne poate spune şi nouă ce perioadă de garanţie au aceste magistrale şi dacă au vreo strategie de modernizare a întregii reţele de apă din oraş?
  Până una alta văd zilnic cum un grup de muncitori de la punctul termic din Ţiglina 1, lângă blocul I5, frecă menta pe afară prin parcare, iar leafa merge înainte.. Halal eficienţă la APĂ CANAL şi CALORGAL !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.