De ce continuă să pice LUMINA în oraş?

De ce continuă să pice LUMINA în oraş?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Marți, 25 aprilie, la ora 15,00, 41 de localități din judeţul Galaţi încă erau nealimentate cu energie electrică. Conform unui comunicat al SDEE Muntenia Nord, Sucursala Galaţi avea pe teren, la acel moment, peste 300 de specialiști, organizați în 59 de echipe. „Au fost remediate în mare parte defecțiunile din reţeaua de medie tensiune, izolându-se porțiunile avariate (cu stâlpi rupți) care nu afectează consumatorii. În acest moment, echipele se concentrează pe rețeaua de joasa tensiune, în vederea alimentării tuturor utilizatorilor”, afirma comunicatul.

O estimare neoficială indica seara de 25 aprilie ca fiind momentul din care toate localităţile afectate să aibă din nou curent, dar nimic nu este încă sigur.

Cu toate acestea, nimeni de la Electrica nu a explicat încă de ce curentul continuă să pice cu regularitate în multe zone din municipiul Galaţi, chiar şi atunci când vremea este frumoasă.

Marți, 25 aprilie, victima a fost Parcul de Soft, chiar în timpul, ce ironie, discutării Strategiei de dezvoltare a municipiului Galaţi. Mai înainte, „picase” complexul Winmarkt din Centru, pe uşa căruia, pe o hârtie, scria „Închis. Nu avem curent”. Şi mai sunt şi alte zone în care curentul se întrerupe aproape în fiecare zi sau are fluctuaţii mari: în centru, în Ţiglina III, în Micro 19, în Port.

Aşadar, îi întrebăm pe cei de la Electrica SDEE Galaţi încă o dată: De ce continuă să pice lumina în oraş?

Citit 3866 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2017 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.