De ce continuă să pice LUMINA în oraş?

De ce continuă să pice LUMINA în oraş?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Marți, 25 aprilie, la ora 15,00, 41 de localități din judeţul Galaţi încă erau nealimentate cu energie electrică. Conform unui comunicat al SDEE Muntenia Nord, Sucursala Galaţi avea pe teren, la acel moment, peste 300 de specialiști, organizați în 59 de echipe. „Au fost remediate în mare parte defecțiunile din reţeaua de medie tensiune, izolându-se porțiunile avariate (cu stâlpi rupți) care nu afectează consumatorii. În acest moment, echipele se concentrează pe rețeaua de joasa tensiune, în vederea alimentării tuturor utilizatorilor”, afirma comunicatul.

O estimare neoficială indica seara de 25 aprilie ca fiind momentul din care toate localităţile afectate să aibă din nou curent, dar nimic nu este încă sigur.

Cu toate acestea, nimeni de la Electrica nu a explicat încă de ce curentul continuă să pice cu regularitate în multe zone din municipiul Galaţi, chiar şi atunci când vremea este frumoasă.

Marți, 25 aprilie, victima a fost Parcul de Soft, chiar în timpul, ce ironie, discutării Strategiei de dezvoltare a municipiului Galaţi. Mai înainte, „picase” complexul Winmarkt din Centru, pe uşa căruia, pe o hârtie, scria „Închis. Nu avem curent”. Şi mai sunt şi alte zone în care curentul se întrerupe aproape în fiecare zi sau are fluctuaţii mari: în centru, în Ţiglina III, în Micro 19, în Port.

Aşadar, îi întrebăm pe cei de la Electrica SDEE Galaţi încă o dată: De ce continuă să pice lumina în oraş?

Citit 3736 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2017 16:44

4 comentarii

 • postat de Miu
  Miercuri, 26 Aprilie 2017 09:35
  verbul "a pica" este un regionalism si nu este caracteristic Galatiului ... putina scoala in plus pentru jurnalisti nu ar strica.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Se stie...
  Miercuri, 26 Aprilie 2017 07:44
  In zona centrala a Galatiului, intreruperile de curent, aproape zilnic sau chiar de cateva ori pe zi, au devenit o regula, de luni si luni de zile.
  In perioada cat este curent, aproape in permanenta el fluctueaza sau are caderi si reveniri bruste.
  0
  0
  Raportează
 • postat de teo
  Miercuri, 26 Aprilie 2017 07:11
  Deoarece e frig in apartamente si omul mai baga in priza un calorifer electric ca pe cel termic ni la taiat primarele. Dar asta nu-i nimic sa vedeti la iarna genocid!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristi
  Miercuri, 26 Aprilie 2017 01:36
  Pentru ca la omul sarac ,nici boii nu trag,vai de capul nostru,vom ajunge sa ne manance cainii,mi-e lehamite de toata CLOACA asta in care ne taram ca niste viermi!(pe la Liesti,oricum era un lucru obisnuit sa ramai fara curent electric cand iti era lumea mai draga!)
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.