Studioul ”Estrada Copiilor” împlineşte opt ani de activitate

Studioul ”Estrada Copiilor” împlineşte opt ani de activitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Astăzi, 31 mai, de la ora 19,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, „Estrada Copiilor” sărbătoreşte printr-un spectacol opt ani, de când a renăscut, mamă fiindu-i Andreea Ignat, care cu ambiţie, perseverenţă şi devotament a plecat la noul drum cu doar zece membri. Deşi primii paşi către succes au fost cei mai grei, de la an la an, numărul membrilor a crescut, iar în momentul de faţă peste o sută de artişti evoluează sub egida studioului de muzică şi dans „Estrada Copiilor”.

După opt ani, studioul de muzică a pierdut numărătoarea premiilor câştigate şi asta datorită devotamentului micuţilor artişti.

La bilanţul celor opt ani de activitate, „Estrada Copiilor” se mândreşte cu solişti care au participat la emisiuni ca „X-Factor”, „Next Star”, „Vocea României” sau „Românii au talent”, cât şi cu trupele de dans care s-au remarcat la concursuri naţionale şi internaţionale.

Şi, pentru că valoarea activităţii prestate se măsoară prin aprecierea publicului, dar mai ales prin evoluţia în timp a acesteia, în prezent studioul ”Estrada Copiilor” oferă pe lângă tradiţionalele cursuri de muzică şi dans, şedinţe de consiliere artistică, management artistic, PR, lecţii de machiaj de scenă şi TV, foto de copertă, pe scurt cam tot ceea ce stă în spatele unei vedete în devenire.

Citit 1620 ori Ultima modificare Marți, 30 Mai 2017 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.