ACCIDENT VIOLENT într-o intersecţie de pe Coşbuc

ACCIDENT VIOLENT într-o intersecţie de pe Coşbuc
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un eveniment rutier foarte grav, soldat cu rănirea a doi conducători auto şi avarierea maşinilor implicate, a avut loc miercuri seară, pe bulevardul George Coşbuc. Cauza stabilită în urma primelor cercetări a fost neatenţia unei şoferiţe aflată la volanul unui Seat, care a intrat în forţă în intersecţia bulevardului cu strada Mihail Kogălniceanu, unde a lovit puternic un Fiat, pe care l-a proiectat ulterior într-un copac.

"O femeie de 27 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Coşbuc şi ajungând la intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu, nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric şi a pătruns în intesecţie, intrând în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat de 53 ani", precizează subinsp. Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma impactului, şi şoferiţa, dar şi bărbatul aflat la volanul celeilalte maşini au fost răniţi, acesta din urmă alegându-se cu leziuni foarte grave. Ambii au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: GSDG

Citit 11711 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2017 13:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.