Reţeaua electrică de TRANSPORT va fi reabilitată

Reţeaua electrică de TRANSPORT va fi reabilitată
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Reţeaua electrică de transport, veche şi degradată, abia face faţă celor 13 troleibuze aflate acum în circulaţie, prin urmare ar fi extrem de greu să suporte şi cele 14 troleibuze nou-nouţe care ar urma să ajungă în Galaţi până de Crăciun. Vestea bună este că s-a atribuit contractul pentru "Reabilitare reţea electrică de transport troleibuze - etapa I". Licitaţia a fost câştigată de firma bucureşteană Urban Proiect Grup SRL, cu o ofertă de 3.392.129 de lei.

Potrivit autorităţilor, în cadrul acestei prime etape va fi înlocuit firul de contact pentru troleibuze pe strada Domnească, între strada Basarabiei şi strada Traian, şi se va reface reţeaua electrică de alimentare troleibuze pentru această zonă. Sunt prevăzute trei luni pentru partea de proiectare şi patru luni pentru execuţie, din momentul în care va fi dat ordinul de începere al lucrărilor.

Citit 2079 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2017 11:38

4 comentarii

 • postat de Galatean
  Luni, 24 Iulie 2017 10:56
  Firma asta parca este sablonata pe termene de trei luni!

  Ma uit si la santierul ce urmeaza sa fie deschis pentru montajul statuii de la Stirex- trei luni, in care mi se pare prea lung acest termen sa faci o fundatie cu toate componentele, doar statuia o aduci gata facuta si o montezi....

  Se pare ca primaria duce lipsa de oameni de specialitate, or aia pe care ii plateste cu salarii grase, sunt facuti gramada!

  Am vazut ce bani ia secretarul primariei, Humelnicu si primarul, oare merita acesti bani la un oras care se prabuseste zilnic?!!!
  0
  4
  Raportează
 • postat de ro
  Sâmbătă, 22 Iulie 2017 10:42
  Unde se intalneste strada Domneasca cu strada Traian? Sunt cam....paralele.
  Exista linie de troleibuz intre Parcul CFR si strada Traian?
  2
  2
  Raportează
 • postat de rocky
  Vineri, 21 Iulie 2017 12:06
  Daca tot s-a scos tramvaiul pana la gara, de ce nu se baga trolebuze ?? Spre ex., traseul de autobuz 26 ar merge transformat in troleu prin dezvoltarea unei linii de contact de la autobaza de pe Cosbuc pana in micro 13 si bineinteles din Domneasca pana la gara.
  1
  12
  Raportează
 • postat de Indicatie pretioasa :
  Vineri, 21 Iulie 2017 10:00
  acolo unde erau inainte , trasee de tramvaie , care ulterior au fost desfiintate , dar au ramas stalpii pentru reteaua electrica de transport , sa se introduca trolebuze. (ex. fostul traseu 8 de tramvaie)
  2
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.