Pariază online la cele mai bune case de pariuri

Pariază online la cele mai bune case de pariuri
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Pariaza acum la cele mai bune case de pariuri din mediul online. In Romania au fost lansate mai multe agentii noi care au reusit sa devina populare in scurt timp dupa introducerea licentei ONJN de functionare pe teritoriul tarii noastre.

Sunt  multi pariori romani care prefera sa isi deschida cont online si sa parieze rapid de oriunde, in loc sa astepte la ghiseele din agentiile offline de la coltul blocului. Sunt foarte multe avantaje care transforma casele de pariuri online in cea mai buna varianta pentru pariuri si castiguri garantate. Cei de la Pariuri.com stiu foarte bine cum stau lucrurile cand vine vorba de cote si sisteme de joc, echipa fiind formata doar din pariori profesionisti. Impreuna cu cei mai buni tipsteri din Romania, Pariuri.com in curand iti va aduce zilnic cele mai bune ponturi si pronosticuri online.

Pe langa ponturile castigatoare, aici vei descoperi o multime de trucuri si sugestii care te vor transforma din parior amator intr-un adevarat profesionist. Nu este usor sa castigi la pariuri online. Pentru a avea succes si pentru a incheia luna pe plus de fiecare data, ai nevoie de sfaturile celor mai buni jucatori. Sunt foarte multe aspecte de luat in seama atunci cand pariezi online si poti face multe greseli daca nu ai experienta. Noi iti propunem pe Pariuri.com si cele mai bune case de pariuri online, astfel incat sa pariezi in siguranta si sa beneficiezi de cele mai bune cote de joc.

Case de pariuri populare in Romania

Din punctul nostru de vedere, Unibet merita sa fie numita cea mai populara casa de pariuri online. Aici ai parte de foarte multe oferte si promotii periodic, iar in plus, pe langa pariurile sportive, operatorul propune pe aceeasi platforma de joc si alte jocuri de noroc, bingo sau poker. La Unibet pariorii noi beneficiaza de un bonus pana la 250 Ron plus un pariu fara risc pe mobil. Aplicatia mobila dezvoltata de Unibet iti permite sa pariezi in siguranta si atunci cand nu ai acces la calculator sau esti prins in trafic. Pentru pariurile live recomandam Unibet fiindca aici gasesti unul din cele mai bune streaming-uri live, cu peste 40 mii de evenimente transmise anual. Recomanda aceasta casa de pariuri online amicilor tai si poti castiga pana la 150 Ron.

Pentru vanatorii de oferte si promotii, una din cele mai populare agentii online este Netbet. Aici sunt pregatite bonusuri exclusiv pentru jucatorii activi dar si un bonus de Bun Venit pana la 1.500 Ron. Nu lipseste nici bonusul special pentru primul pariu pe mobil. Operatorul a dezvoltat o aplicatie speciala care iti permite sa pariezi in siguranta si pe mobil. Experienta pariurilor online devine si mai interesanta cand alegi sa pariezi la Netbet. Ai parte de un streaming live cu peste 30 mii de evenimente transmise anual, cashout la pariurile pre-mec si live plus bonusuri pentru pariurile multiple. Profita de cele mai bune oferte Netbet si castiga alaturi de Pariuri.com.

Desi este un operator relativ nou pe piata de pariuri, 888 a reusit sa castige rapid increderea jucatorilor romani. Bonusurile substantiale si platforma dezvoltata special pentru a fi folosita usor de oricine, a transformat 888 Sport in una din cele mai bune case de pariuri online active pe teritoriul tarii noastre. Platforma de pariuri sportive este destul de populara de cand au fost introduse bonusuri foarte mari la inregistrare. Jucatorii noi care efectueaza prima depunere, pot castiga pana la 1.000 Ron. Pe langa acest bonus, sunt pregatite si alte oferte dedicate pariorilor activi. Inregistreaza-te si tu la 888 daca vrei sa incerci toate produsele operatorului. Pe langa pariuri, ai acces la sute de sloturi video dotate cu jackpot-uri progresive de peste 1 milion de euro. Intra pe Pariuri.com sa aflii cum poti profita la maxim de toate avantajele acestei platforme de gambling online.

Case de pariuri noi lansate in Romania

Betano este unul din cei mai noi operatori activi pe piata din Romania. Desi este un operator relativ nou, Betano a reusit sa isi castige rapid popularitatea in randul pariorilor romani. In prezent operatorul este si sponsorul oficial al Ligii 1 de fotbal. Oferta de joc este foarte bogata in fiecare zi, iar pariorii noi pot castiga pana la 500 Ron la prima depunere. Retragerea castigurilor se face in maxim 24 de ore. La Betano ai parte de o oferta bogata la meciurile de top cu peste 150 optiuni pe meci. Nu lipsesc pariurile live acolo unde cele mai importante evenimente beneficiaza de streaming live.

In aceeasi perioada cu Betano a fost lansat in Romania si site-ul de pariuri sportive Winmasters. Rapid Winmasters a devenit popular si a atras mii de pariori datorita ofertelor bogate si a platformei de joc foarte usor de utilizat. Pariaza la Winmasters in siguranta si castiga zilnic cu ajutorul ponturilor propuse de tipsterii Pariuri.com. Fa prima depunere online si Winmasters te recompenseaza cu un bonus pana la 300 Ron plus rotiri gratuite la cele mai populare sloturi din oferta. Ca si Unibet, operatorul isi premiaza jucatorii activi care recomanda platforma de joc mai departe. Pentru fiecare prieten inregistrat, castigi pana la 200 Ron.

Pariaza online in siguranta si cu moderatie!

(P)

Citit 1783 ori Ultima modificare Miercuri, 02 August 2017 13:58