Numărul pompierilor internaţi din cauza intoxicării cu fum a ajuns la şapte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numărul pompierilor internaţi din cauza intoxicării cu monoxidul de carbon degajat de cauciucul care arde la depozitul din Pipera a ajuns la şapte, a declarat, pentru NewsIn, şefa ambulanţei Bucureşti, Alice Grasu.

Starea pompierilor nu este gravă, a precizat şefa Ambulanţei Bucureşti.

Alice Grasu a menţionat că numărul ambulanţelor a fost suplimentat, astfel încât la locul incendiului se află mai multe echipaje SMURD şi ale Ambulanţei Bucureşti. De asemenea, la depozitul din Pipera continuă să sosească autospeciale cu apă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Cantitatea de negru de fum degajată de cauciucurile care ard la depozitul din Pipera se va simţi în tot Bucureştiul, a declarat comisarul şef al Gărzii de Mediu, Silvian Ionescu, pentru NewsIn, precizând că răspândirea fumului este favorizată de bătaia vântului dinspre Pipera spre Bucureşti. De asemenea, Silvian Ionescu a declarat, pentru NewsIn, că fumul degajat de cauciucul ars este foarte periculos, iar incendiul greu de stins. "Sunt şanse mici ca incendiul să fie stins până nu se topeşte tot cauciucul", a precizat şeful Gărzii de Mediu.

Depozitul de cauciucuri de pe şoseaua Pipera este lângă o fabrică de mobilă, a mai spus Silvian Ionescu.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit, sâmbătă seara, cu 16 autospeciale cu apă, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un depozit de cauciucuri situat pe şoseaua Pipera, a declarat, pentru NewsIn, locotenentul Cătălin Eftene.

Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 19.20, iar la această oră, incendiul este localizat pe o suprafaţă de 1.500 mp, a declarat locotenentul Eftene, pentru NewsIn.

Citit 655 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.