Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Agenția Națională de Integritate informează că a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă în cazul a trei funcționari publici. Unul dintre aceştia, Marian Lungu, este fost funcționar public în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Galați și actual funcționar public în cadrul Primăriei municipiului Focșani, județul Vrancea.

„În perioada 15 noiembrie 2016 – 15 mai 2017, Lungu Marian a exercitat simultan funcția publică de consilier superior în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, DGRFP Galați și funcția contractuală de conducere (director) în cadrul Primăriei municipiului Focșani, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (1) și alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003”, afirmă comunicatul remis de ANI, care a constatat starea de incompatibilitate pentru Marian Lungu. Acesta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Citit 1795 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 13:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro