Contrabandistă de duty-free, prinsă în trafic

Contrabandistă de duty-free, prinsă în trafic

STPF Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Doi cetăţeni din Republica Modova, aflaţi într-o maşină burduşită cu mărfuri pe care nu ar fi avut voie să le aducă în ţară în cantitate mare, au fost deconspiraţi de un filtru al Poliţiei de Frontieră nu departe de punctul de intrare în România. Autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani şi în care se mai afla o conaţională a acestuia, de 35 de ani, a fost tras pe dreapta la scurt timp după ce a intrat în ţară, pe o stradă din municipiul Galaţi. Poliţiştii aveau informaţii că în autoturism se află alcool şi ţigări, fapt confirmat la verificarea maşinii. Au ieşit la iveală 40 de sticle de alcool, în majoritate vodcă, şi 1.250 de grame de tutun vrac, ambalat în cinci cutii, toate cumpărate din duty-free, care au fost descoperite în bagajele pasagerei. În apărarea sa, moldoveanca a susţinut că voia să transporte marfa în Turcia, nicidecum să o vândă în Galaţi. Scuza nu a salvat-o, marfa fiindu-i confiscată. Ea este cercetată acum pentru contrabandă.

Citit 988 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 00:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro