Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un moldovean în vârstă de 44 de ani a fost depistat, cu un certificat de competenţă profesională fals în bagaje. Bărbatul s-a prezentat ca pasager într-un autocar în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, însă la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport și a persoanelor i s-a descoperit, ascuns în bagajul personal, un certificat de competenţă profesională pe care era imprimată fotografia sa. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul descoperit la control în schimbul sumei de 50 euro şi intenţiona să-l folosească în vederea găsirii mai facile a unui loc de muncă. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  fals material în înscrisuri oficiale.

Citit 1491 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2021 16:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro