Tentativă de jaf într-un cimitir din Galați

Tentativă de jaf într-un cimitir din Galați
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Sâmbătă, 6 februarie 2021, în jurul orei 14,00, pe raza cimitirului "Eternitatea" din Galați, o doamnă în vârstă de 72 de ani a fost victima unei tentative de jaf.

După finalizarea înmormântării, în timp ce victima se îndrepta spre mașină, a fost abordată de un bărbat care purta o mască și un fes, singurul lucru vizibil fiind ochii acestuia.

Agresorul a trântit victima, încercând să îi sustragă acesteia poșeta, moment în care victima a țipat, iar la fața locului a venit o apropiată a acesteia care se afla în vecinătate. Aceasta din urmă a împins agresorul care a căzut peste grilajul unui mormânt, ulterior ridicându-se și fugind, fără a reuși să sustragă vreun bun de-al victimei.

În căzătura sa, victima s-a lovit în zona pieptului unde în trecut a suferit o operație, motiv pentru care a fost necesară intervenția unui echipaj SMURD deoarece victima acuza dureri severe în zona pieptului și a spatelui.

În urma apelului la 112, ambulanța a pus victima în direct cu poliția, de unde s-a aflat că la aproximativ o oră după tentativa de jaf, în aceeași zonă a mai fost raportat un atac, de data aceasta atacatorul folosind un obiect ascuțit pentru a răni victima.

În prezent, starea victimei a fost stabilizată, urmând eliberarea unui certificat medico-legal, după care se va porni o anchetă pentru identificarea atacatorului.

Citit 5077 ori Ultima modificare Vineri, 12 Februarie 2021 00:20

2 comentarii

 • postat de cops
  Luni, 08 Februarie 2021 04:03
  89.137.230.***
  In acel cimitir isi fac veacul multi rromi, betivi, oameni ai strazii, boschetari, hoti, talhari, golani. Paza ii cunoaste dar e cam degeaba pe acolo. Schimbata firma de paza. Lumea ataca la adapostul mastilor. Politia trebuie sa faca cateva razii prin cimitir in anumite intervale.
  0
  10
  Raportează
 • postat de Tania
  Duminică, 07 Februarie 2021 20:41
  89.136.0.***
  Da cam acesta este nivelul disperarii, foamei, dar si al proteste ectiei din Galati. Bineinteles ca din autospecialele de serviciu (din dotarea politiilor si jandarilor) aceste fapte nu se pot preveni. Intelegem ca dotarea este necesara, dar pentru a preveni jafurile si hotiile se impune patrulare pe jos (pentru a observa, vedea si auzi), iar telefoanele personale gen smart sa fie lasate in vestiarele de la serviciu, de catre beneficiarii de sporuri de ecran nejustificate altfel.
  1
  30
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.