Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost depistat cu o armă, și muniție pentru aceasta, în locuința sa din comuna Movileni. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat o percheziție domiciliară, în timpul căreia au fost identificate ca fiind deținute fără drept: o pușcă de tir sportiv, cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm, armă neletală supusă autorizării; două cartușe de vânătoare, calibrul 12 mm, muniție letală, și o cutie cu zece alice, calibrul 4,5 mm, muniție neletală. Din verificări, a rezultat că persoana în cauză ar fi achiziționat arma și muniția din Spania și, ulterior, le-ar fi introdus în România, fără documente legale. Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.

Citit 1056 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 10:46

1 comentariu

 • postat de Un nedumerit Joi, 08 Aprilie 2021 10:49 5.13.214.*** Link la comentariu
  0
  0

  Pana acum cativa ani, pe strada brailei, in fata politiei judetene, era un magazin, care vindea arme cu aer comprimat, FARA NICI UN PERMIS DE PORT ARMA, cine avea nevoe cumpara o astfel de arma.
  Cum de a devenit infractiune detinerea unei arme neletale, cu aer comprimat?????

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro