Tentativă de viol și atac armat

Tentativă de viol și atac armat
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un  bărbat, din Jorăști, a fost reținut după ce a încercat să violeze o vânzătoare și l-a rănit grav pe cel care a vrut să o apere.

Bărbatul a vrut sa o violeze pe vânzătoarea de la magazinul din comună, sub amenințarea unui cuțit, însă a fost surprins de un alt localnic, care a intrat în magazin pentru cumpărături. Cuprins de panică, atacatorul l-a înjunghiat pe bărbat în abdomen și a fugit de la locul faptei. În uma acestui incident, localnicul înjunghiat a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Galați, în stare foarte gravă, iar agresorul a fost prins de poliție la scurt timp.

În cauză, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de tentativă de omor și tentativă de viol, urmând ca sâmbătă, 10 aprilie 2021, să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Citit 2857 ori Ultima modificare Luni, 12 Aprilie 2021 13:28

1 comentariu

 • postat de Nea Luce
  Duminică, 11 Aprilie 2021 08:30
  62.231.94.***
  ...Un avocat "bun", o spaga substantiala si se va alege cu o "tentativa de condamnare" urmata de catre o "tentativa de executare la domiciliu" pentru ca. nu-i asa.....Inculpatul nu reprezinta un pericol social deoarece nu a omorat pe nimeni...A facut doar o glumitza nevinovata cu vanzatoarea, care intre noi fie vorba, l-a provocat prin infatisarea ei exterioara, iar "localnicul" care a intrat atunci in magazin, a avut pur si simplu un comportament neadecvat..ceea ce a dus la escaladarea conflictului catre violenta. Onorata instanta ! De fapt vinovatul este nenorocitul de "localnic"...care putea foarte bine sa paraseasca, civilizat incinta, atunci cand si-a dat seama ca prezenta sa este nedorita...( Sila maxima fata de beneficiarii de pensii extraspeciale !!! )
  0
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.