Polițist gălăţean prins în flagrant în timp ce lua mită

Polițist gălăţean prins în flagrant în timp ce lua mită
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Un polițist gălăţean a fost prins în flagrant, imediat după ce a primit suma de 400 de euro de la o persoană, cu scopul de a soluționa favorabil cercetările în cadrul unui dosar în care respectiva persoană era cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Conform Direcției Generale Anticorupție, polițistul, agent șef în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Galați - Poliția Municipiului Galați - Secția 5 Poliție Galați, în timp ce era în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, având în instrumentare un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă săvârșită de către persoana menționată anterior, i-a pretins acesteia și a primit suma de 3.000 de euro în vederea soluționării favorabile a dosarului penal. În continuare, nefiindu-i soluționat dosarul până la această dată, în urma discuțiilor dintre cele două persoane, s-a stabilit o nouă întâlnire pentru a discuta modul în care va fi soluționat cazul penal. Cu această ocazie, polițistul a acceptat suma de 400 de euro în vederea tergiversării cercetărilor în cadrul dosarului penal, în ideea de a indica un alt făptuitor față de care să se continue cercetările.

Lucrătorul de poliție a fost condus în fața procurorului de caz, iar în cursul zilei de 23 august 2021 suspectului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală dobândită, fapta pentru care este cercetat, precum și încadrarea juridică a acesteia, fiind dispusă măsura preventivă a reținerii, urmând să fie prezentat, în cursul zilei de 24 august 2021, Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, cercetările continuă în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele.

Ce a decis Tribunalul Galați în acest caz, AFLAȚI AICI

Citit 5192 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Octombrie 2021 01:18

2 comentarii

 • postat de Sa nu va atingeti de eroi!
  Marți, 24 August 2021 15:49
  77.111.246.***
  In primul rand ca este o inscenare politica si in al doilea rand ca toti ceilalti membri ai bandei asteia sunt nevinovati la fel ca si asta.
  17
  13
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Marți, 24 August 2021 12:51
  62.231.94.***
  "Vaai ,aceste cuvinte ne doare ."
  2
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.