Poliţistul prins luând mită, sub control judiciar

Poliţistul prins luând mită, sub control judiciar
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Tribunalul Galați a decis să îl lase în libertate pe polițistul prins în timp ce lua mită de la un presupus infractor. Instanța a respins solicitarea de arestare preventivă a agentului șef Ovidiu Morozan și a hotărât ca acesta să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Morozan nu are voie să părăsească județul fără încuviințarea autorităților și trebuie să plătească o cauțiune în valoare de 20.000 de lei.
Reamintim că polițistul de la Secția 5 a fost prins în flagrant de ofițerii DGA, luni seară, în timp ce primea 400 de euro de la o persoană cercetată într-un dosar de furt. Potrivit investigatorilor, polițistul și suspectul s-ar fi înțeles pentru plata a 3.000 de euro în schimbul soluționării favorabile a dosarului în care mituitorul era cercetat. Deși ar fi primit banii, polițistul nu şi-ar fi onorat promisiunea.

CITEȘTE ȘI: Polițist gălăţean prins în flagrant în timp ce lua mită

Citit 3346 ori Ultima modificare Vineri, 27 August 2021 12:22

3 comentarii

 • postat de Pe Dos
  Joi, 26 August 2021 14:41
  77.111.246.***
  Este NEVINOVAT, va promit eu! Toti ca si el sunt NEVINOVATI!
  Este vorba despre o inscenare ordinara cu substrat politic, menita sa discrediteze imaginea imaculata a institutiei pe care acesta o reprezina cu onoare si eroism.
  Suntem tinta unor atacuri orchestrate de agentii dusmane straine, atacuri cibernetice si de presa, menite sa murdareasca imaginea acestei institutii si sa denigreze imaginea imaculata a Romaniei in lume. Va promit eu!
  Lasati instutiile in pace ca sa isi faca treaba nestingherite!
  0
  3
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Joi, 26 August 2021 09:49
  5.13.141.***
  Mai grav este cand mor oameni gen cazul Alexandrei... in care sunt implicati pana SUS si blueeyes, unchiul SAM etc.
  In primul rand nu exista legea protectiei martorilor in Romania!
  7
  8
  Raportează
 • postat de Șpăgar
  Joi, 26 August 2021 06:44
  37.160.22.***
  E greu cu justiția până îl condamna dacă îl condamna. Statutul polițistului trebuie modificat și sancțiunile înăsprite. Clar, polițiștii nu se tem să ia șpagă și să abuzeze. Au prea multe beneficii și sancțiuni prea blânde. Balanța este dezichilibrata și așa avem mafie română și nu poliția română. Un polițist are salariu imens în raport cu munca prestată, beneficii multe, era aranjat pe viață cum se zice. Ce rost avea să mai ia șpăgi? Pur și simplu nu îi era frica de consecințe și mai mult de atât, e o practică generalizată în bransa lor. Drept dovadă è că dacă dați search pe google poliție + șpagă e plin de articole. Și sunt puține cazuri raportate la realitate pentru că se acoperă între ei.
  4
  26
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.