Gălăţean arestat pentru fals material în înscrisuri oficiale

Gălăţean arestat pentru fals material în înscrisuri oficiale
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, pe numele căruia Judecătoria Galați a emis mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, a fost depistat şi reţinut. Judecătoria Galaţi a emis, în data de 18.11.2021, mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de şase ani și două luni. Acesta fusese condamnat pentru săvârşirea faptelor de fals material în înscrisuri oficiale și fals privind identitatea şi a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, în vederea executării pedepsei.

Citit 1775 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Noiembrie 2021 00:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro