UPDATE Casă de schimb valutar din Brăila, jefuită de un gălățean

UPDATE Casă de schimb valutar din Brăila, jefuită de un gălățean
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE, luni, 20 decembrie 2021. Autorul jafului de duminică după-amiază a unei case de schimb valutar din Brăila a fost arestat pentru 30 de zile, potrivit IPJ Brăila, în cauză fiind continuate cercetările.


Un gălățean, în vârstă de 34 de ani, a jefuit o casă de schimb valutar din Brăila, duminică după-amiază, 19 decembrie 2021. Angajata, o femeie în vârstă de 49 de ani, a fost lovită cu bestialitate de bărbatul care avea faţa acoperită cu o cagulă, femeia fiind transportă la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii, care l-au imobilizat pe gălăţean, iar în urma controlului corporal efectuat au găsit asupra lui mai multe bancnote, urmând a fi stabilită suma totală furată din casa de schimb valutar. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că ar putea fi vorba de circa 2.800 de euro.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, în continuare fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citit 4768 ori Ultima modificare Marți, 21 Decembrie 2021 17:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.