UPDATE: Conflict violent în Micro 20. Un agresor care a atacat cu bâta a fost reținut

UPDATE: Conflict violent în Micro 20. Un agresor care a atacat cu bâta a fost reținut
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

UPDATE 3 februarie 2022 - Unul dintre presupușii agresori implicați în conflictul care a avut loc miercuri, 2 februarie, pe bulevardul Dunărea din Galați, a fost reținut la câteva ore de la incident. Polițiștii l-au identificat, alături de celălalt complice, la scurt timp de la sesizare, stabilind că el a fost cel care l-a lovit cu o bâtă pe un bărbat aflat într-o mașină cu care s-a întâlnit în trafic. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea unei măsuri preventive, sub acuzațiile de tulburarea liniștii și ordinii publice și lovire și alte violențe. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE ora 14,50: O șicanare în trafic, între doi șoferi care se deplasau pe bulevardul Dunărea miercuri, 2 februarie, a dus la un conflict în toată regula, în urma căruia trei bărbați au suferit leziuni. Conflictul spontan care a avut loc inițial între conducătorii auto, a degenerat, unul dintre ei, împreună cu un alt bărbat, aflat în mașina sa, năpustindu-se asupra celor trei bărbați din cealaltă mașină cu spray-uri lacrimogene. Gazul iritant a fost însoțit, în cazul uneia dintre victime, și de mai multe lovituri de bâtă, aplicate de unul din bărbații taberei adverse.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliție, jandarmi și SMURD, care le-au acordat îngrijiri medicale răniților.

În urma primelor investigații, polițiștii i-au identificat pe agresori, în persoanele a doi bărbați, de 40 și respectiv 42 de ani, ambii din Galați. Oamenii legii au deshis o anchetă pentru depistarea acestora, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un conflict între mai multe persoane a avut loc în urmă cu puțin timp, pe o stradă din Micro 20.

Cinci tineri, trei într-o mașină și alți doi într-o altă mașină, au fost implicați în altercația în care s-au folosit arme albe și spray-uri lacrimogene.

La fața locului, au ajuns echipaje de Poliție, Jandramerie și SMURD, trei pesoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Conform primelor informații furnizate de IPJ Galați, agresorii ar fi fost deja identificați, urmând să fie stabilite măsurile legale împotriva lor.

Vom reveni cu mai multe detalii depre cei implicați, cauzele și urmările incidentului. 

Citit 10282 ori Ultima modificare Vineri, 04 Februarie 2022 12:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.