Ţigări de contrabandă descoperite în bagajele unui septuagenar

Ţigări de contrabandă descoperite în bagajele unui septuagenar
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 74 de ani, a fost depistat cu 8.800 de țigări de contrabandă în bagaje. Maşina în care septuagenarul era pasager a fost oprită pentru control duminică, 6 februarie, de un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești, pe raza localităţii Măstăcani. În baza profilului de risc, a fost efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care s-au descoperit, ascunse în bagajele pasagerului, 8.800 (440 de pachete) de ţigări de diferite mărci, de provenienţă Duty Free. Bărbatul a declarat că a achiziționat pachetele de țigări dintr-o piață din municipiul Galați și intenționa să le comercializeze în localitatea de domiciliu, cu scopul obținerii de venituri suplimentare. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării țigaretelor, în valoare totală de 5.060 de lei, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

Citit 2099 ori Ultima modificare Marți, 08 Februarie 2022 21:30

2 comentarii

 • postat de GOGU FIROSCOSUL
  Marți, 08 Februarie 2022 18:32
  5.13.197.***
  Minte de rupe,micutul contrabandist;daca tigarile sunt cumparate din piata,cum au ajuns acolo,si ce cauta cu ele pe la Mastacani,venind probabil dinspre Oancea,adica de la Cahul?bai nene,chiar crezi prosti politistii si ascultatorii povestii ,plimba ursu' nenicule,ca se aduna lumea!!!!
  0
  5
  Raportează
 • postat de Dani
  Marți, 08 Februarie 2022 14:13
  62.231.94.***
  Foarte bine.
  Cred că este una dintre putinele structuri care le văd zilnic in stradă și care își fac treaba pe zona lor.
  Tare as vrea sa vad și poliția, poliția locală, jandarmeria sa patruleze pe străzi, prin cartiere și în special pe jos că să își facă simțită prezenta și să impună respect și ordine.
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.