Femeie înjunghiată în Gara de Nord

Femeie înjunghiată în Gara de Nord
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O femeie de 30 de ani a fost înjunghiată în Gara de Nord din Bucureşti şi va avea nevoie de îngrijiri medicale, după ce viaţa i-a fost pusă în pericol. Conform Digi 24, agresorul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, s-a repezit cu cuțitul și asupra polițistului care ar fi încercat să-l imobilizeze.

Potrivit oamenilor legii, citați de Digi24, atacatorul i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit femeii de 30 de ani. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. În urma controlului de specialitate, s-a constatat ca femeii i-a fost pusă viața în pericol.

Poliţiştii sosiţi la fața locului au constatat că bărbatul în cauză, având asupra sa un cuțit, amenința că își va pune capăt zilelor. Agenții l-au imobilizat și l-au deposedat de arma albă. În urma imobilizării atacatorului, un polițist a fost rănit, acesta având o plagă tăiată cu cuțitul de aproximativ 1,5 cm în zona palmară dreapta, între degetul mic și inelar.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus reținerea agresorului pentru 24 de ore, iar Tribunalul București a decis măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de persoana bănuită, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Citit 2643 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2023 09:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.