Au plătit din cauza gunoaielor

Au plătit din cauza gunoaielor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Doi bărbați din Galaţi, în vârstă de 20, respectiv, 26 de ani, au fost amendați din cauza gunoaielor aruncate la voia întâmplării.

Primul dintre aceştia, cel de 20 de ani, a fost depistat, în stația de autobuz din Piața Centrală, în timp ce consuma băuturi alcoolice, aruncând totodată pe domeniul public recipientul de la acestea, deși în zonă sunt amplasate suficiente coșuri de gunoi stradal.

Cel de-al doilea bărbat a fost depistat, la intersecția străzilor Ana Ipătescu şi Alexandru Moruzzi, în timp ce arunca resturi menajere lângă pubelele de gunoi, încălcând astfel prevederile legale.

În urma celor constatate, ambii gălăţeni s-au ales cu amenzi din partea Poliţiei Locale, în valoare de 900 de lei, respectiv, 800 de lei.

Citit 1110 ori Ultima modificare Vineri, 17 Martie 2023 04:53

1 comentariu

 • postat de Gigel
  Vineri, 17 Martie 2023 13:47
  5.13.134.***
  Un incept bun, la cate gunoaie sunt aruncate aiurea de tot felul de taranoi care nu au invatat sa se poarte civilizat ar trebui multe amenzi date.
  0
  11
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro