Un concubin violent a încălcat ordinul de protecție de trei ori

Un concubin violent a încălcat ordinul de protecție de trei ori
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un gălățean de 51 de ani a ajuns cu greu în arestul poliției după ce și-a agresat în rânduri repetate concubina cu 20 de ani mai tânără. Femeia ceruse ajutorul poliției de nenumărate ori din cauza violențelor fizice și psihice la care fusese supusă, motiv pentru care înainte de Anul Nou, pe 28 decembrie 2022, Judecătoria Galați, a emis un ordin de protecție valabil 6 luni prin care bărbatului i se interzicea să se apropie la mai puțin de 200 de metri de fosta parteneră și de locuința acesteia și să o contacteze telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod. Bărbatul nu s-a conformat și în următoarele luni a încălcat de nu mai puțin de trei ori hotărârea judecătorească, ultima dată, la finele lunii martie, lovindu-și fosta parteneră. 

”Bărbatul a încălcat de trei ori acest ordin de protecție, în zilele de 12 februarie 2023, 24 martie 2023 și 31 martie 2023. Inițial, ar fi adresat fostei sale concubine amenințări cu acte de violență, iar ulterior în luna martie a anului în curs, ar fi agresat-o fizic pe femeia de 31 de ani”, a subliniat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. În baza probelor adunate, polițiștii l-au reținut pe concubinul violent. Acesta urmează să fie dus în fața unui procuror cu propunerea unei măsuri preventive. El are șanse mari să primească mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat de amenințare, încălcarea ordinului de protecție și de lovire sau alte violențe.

Citit 2873 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Aprilie 2023 06:57

1 comentariu

  • postat de Sanda
    Sâmbătă, 08 Aprilie 2023 06:56
    5.14.135.***
    Deci diferența prea mare de vârstă, (aici nu mai puțin de 20 de ani), nu este de bun augur. "Bărbatul" devine gelos, furios, frustrat pe femeie și de aici până le despartire e doar un pas.
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.