Arestat prevenit după ce a amenințat un polițist cu cuțitul. Scandal în centrul oraşului Târgu Bujor

Arestat prevenit după ce a amenințat un polițist cu cuțitul. Scandal în centrul oraşului Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

UPDATE, 9 iulie 20223, ora 18.00:

Bărbatul din Târgu Bujor va sta în arest preventiv. Judecătorul de drepturi și libertăți a admis cererea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor și a dispus arestarea inculpatului pentru 30 de zile. 


Un bărbat în vârstă de 37 de ani riscă să ajungă după gratii după ce a făcut scandal și a amenințat un polițist cu cuțitul

Bărbatul a fost dus în fața unui judecător de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, sub acuzația de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Sâmbătă, 8 iulie, Poliția din Târgu Bujor a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal pe stradă, în zona centrală a orașului, adresează injurii cetățenilor și aruncă cu sticle. Din verificările efectuate de polițiștii care au ajuns în scurt timp la fața locului s-a stabilit că bărbatul, pe fondul consumului de alcool, a tulburat ordinea și liniștea publică prin țipete, prin adresarea de cuvinte jignitoare persoanelor care tranzitau zona, aruncând totodată și cu sticle pe carosabil. Polițiștii au plecat în urmărirea scandalagiului și l-au interceptat pe strada Eremia Grigorescu, în fața blocului unde domiciliază, însă acesta nu s-a supus somației de a sta pe loc și a fugit în scara de bloc, iar ulterior s-a refugiat în apartamentul său. În scurt timp, la imobilul respectiv au ajuns și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar după intervenția acestora, doar prin negociere, fără a fi folosită forța, bărbatul a ieșit din locuință și a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări. Deși inițial a fost cercetat doar pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, pe parcursul anchetei s-a stabilit că ar fi comis și acte de ultraj asupra polițiștilor trimiși să restabilească ordinea publică. Concret, bărbatul ar fi amenințat cu cuțitul un polițist, în blocul unde locuia și unde se refugiase pentru a scăpa de forțele de ordine. În consecință, individul a fost arestat pentru 24 de ore şi a fost dus în fața unui judecător de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, sub acuzația de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Citit 4610 ori Ultima modificare Marți, 11 Iulie 2023 06:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.