Reținuți pentru tulburarea ordinii publice

Reținuți pentru tulburarea ordinii publice
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Indivizii care în urmă cu două zile au provocat scandal în incinta unui hipermarket din Galați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și port fără drept a unor obiecte periculoase.

Reamintim faptul că pe 30 ianuarie 2024, în jurul orelor 19:50, polițiștii de la  Secția 4 Poliție au fost sesizați telefonic, prin apel 112, și anunțați că în incinta unui hipermarket de pe bulevardul George Coșbuc din  Galați ar avea loc un conflict între două persoane. Sosiți la fața locului, oamenii legii au stabilit faptul că între doi tineri, de 16, și 19 ani, ambii din Galați, ar fi avut loc o dispută verbală declanșată de o discuție în contradictoriu purtată anterior pe o rețea de socializare.

Ca să se răzbune, adolescentul de 16 ani, care avea la el un obiect înțepător-tăietor, l-a amenințat cu acte de violență pe rivalul său de 19 ani. Pentru a fi suficient de convingător, tânărul de 16 ani era însoțit de un alt tânăr, de 18 ani, care, la rândul său, l-a amenințat cu un obiect înțepător-tăietor pe cel de 19 ani, acesta din urmă apărându-se cu un obiect de mobilier. „Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Față de cei doi tineri, cu vârstele de 16 și 18 ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 31 ianuarie 2024 să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, spune agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.  

Citit 2104 ori Ultima modificare Joi, 01 Februarie 2024 20:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.