Arestat după ce a furat materiale de construcție de 30.000 de lei

Arestat după ce a furat materiale de construcție de 30.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat care a furat materiale de construcție dintr-o curte de pe bulevardul George Coșbuc din Galați a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Pe 1 februarie, în jurul prânzului, la sediul Secției 5 Poliție, s-a prezentat un bărbat, de 41 de ani, care a reclamat faptul că, pe 31 ianuarie, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unui imobil aflat în construcție, de unde ar fi sustras mai multe materiale de construcție. La fața locului, oamenii legii au stabilit că, la data respectivă, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea imobilului prin escaladarea gardului, de unde au sustras: o roabă, o masă metalică, fier beton, supape de scurgere, cabluri electrice și de supraveghere, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 30.000 de lei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat și au demarat cercetările.

"În urma activităților investigative efectuate de către polițiștii Secției 5 Galați, pe data de 7 februarie 2024 a fost identificată persoana bănuită de furtul materialelor de construcție, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Galați. Acesta a fost depistat și condus la sediul secției, pentru continuarea cercetărilor și pentru audiere. După probatoriul administrat în cauza penală, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Judecătoria Galați a dispus măsura arestării preventive a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile", a declarat agent-șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Citit 1037 ori Ultima modificare Vineri, 09 Februarie 2024 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.