Infractori dați în urmărire, depistați la Oancea

Infractori dați în urmărire, depistați la Oancea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Doi bărbați, cercetați pentru mai multe infracțiuni informatice și dați în urmărire în Italia, au sperat că intră în România nestingheriți. Astfel, poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi reţinut doi bărbați, cu dublă cetăţenie, româno–moldovenească, căutați de autorităţile din Italia pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății.

Astfel, pe data de 13 februarie a.c., în jurul orei 20,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, doi bărbați cu dublă cetăţenie, româno–moldovenească, în vârstă de 38, respectiv 40 de ani, călătorind împreună ca pasageri într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că pe numele acestora există câte o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, alerte emise recent, de către autorităţile din Italia, persoanele fiind căutate pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

„Persoanele în cauză au fost predate unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Galați în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, spune comisar-șef Sorin Ene, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră.

Citit 1348 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Februarie 2024 15:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.